30.5.07

Agenda


AGENDA del Mai a la vida recomana 2046, una nova discoteca a Granollers amb dues sales, indie i electrònica.





El nom, 2046, ve de la pel·lícula del mateix nom del chinès Wong Kar-wai .

A la sala indie hi haurà de residents als dj’s McFly i Legoteque. A l’electrònica, per la seva banda, hi haurà els Buffetlibre dj’s, que des de fa dues setmanes s’encarreguen del magazine matinal d’Scanner FM.
Trobareu la 2046 al Polígon Industrial Jordi Camp, al carrer Conca del Besòs 36-37!

L’entrada val 10 euros amb una consumició inclosa.









Seguim amb la inauguració d’una nova galeria al Passeig de Gràcia. Es tracta de la Galeria Suñol, un espai que té la intenció de ser un aparador per artistes novells així com acollir les peces de col·leccionistes privats de Barcelona.
La zona per artistes joves encara no està inaugurada, però ja es pot veure una primera d’un cicle de quatre mostres que intentarà ensenyar les 1200 obres datades des del 1915 fins a l’actualitat.



És una oportunitat única per veure en una sola tarda peces de noms com Warhol, Miró, Picasso, Dalí, Man Ray, Richard Avedon, Giacomo Balla, Tàpies, Barceló o Guinovart.


La Fundació Suñol té la seva galeria al Passeig de Gràcia número 98, i està oberta cada dia de la setmana excepte els dijous i els diumenges de 4 a 8 de la tarda.






Més exposicions, ara toca parlar, però, de figures de làtex. De l’exposició freak de la setmana, el Latex For Fun.

Un dia el dissenyador Máximo Tuja va pintar una cara en un globus i li va fer gràcia i va trucar els seus amics dissenyadors perquè facin el mateix. Una vegada la broma ja era prou gran, van decidir ensenyar-ho al poble ras. Van parlar amb els de la galeria Vallery i allà està tot posat.

La galeria Vallery és al carrer Calàbria número 85 i us heu d’espavilar si la voleu veure perquè Latex For Fun tanca aquest dilluns dia 4. Que és gratis, nens!







I ja per últim la proposta de TEATRE arriba directament del Mercat!

Quants de vosaltres anàveu al mercat amb els pares?... si ? no ?
Doncs bé segur que recordareu a gent entranyable… per exemple jo recordo que la dona de les olives sempre me’n donava de franc, hmmm… i eren boníssimes !

Bé deixem d’estar tan bucòlics i expliquem de què va:

L'escenari del Club Capitol es converteix en la parada d'un mercat per oferir l'obra La glòria del mercat, de Joan Pera, que us farà riure molt. Aquesta obra és una mirada a la vida d'una dona que algun cop tots hem conegut darrere un taulell: una dona lluitadora, amb empenta, sarcàstica i sense pèls a la llengua. A través de les converses que té amb les clientes, les veïnes i el seu marit, la coneixem i veiem com passa de dominar de sobres i amb gràcia les situacions a veure's superada per les circumstàncies amargues sense perdre mai el sentit de l'humor ni les ganes de dir el que pensa. La podreu veure fins demà així que afanyeu-vos.


I pels despistats: El Teatre Capitol està La Rambla numero 138.

1 comentari:

Synbios ha dit...

He escuchado que 2046 esta muy bien... Tendre q bajarmela un dia de estos