24.5.07

Primavera Sound




Si noms com Smashing Pumpkins, The White Stripes, Wilco, Los Planetas o Sonic Youth per tu volen dir molt més que la música que sona a totes les ràdios, el Primavera Sound és el teu festival. Si l’any passat la nota rockera la van posar els Motorhead, enguany el reclam estrany és la reunificació dels Smashing Pumpkins.
Els acompanyaran el duo de rock The White Stripes, el retorn de Wilco als escenaris catalans amb el seu nou disc ‘Sky Blue Sky’, el noise pop de Los Planetas. També hi haurà lloc per clàssics, com Sonic Youth, interpretant íntegrament un dels seus discos clàssics, Daydream Nation,
El cartell del Primavera Sound el completen un centenar de grups, molts d’ells completament desconeguts pel gran i no tan gran públic. De tots ells, però, destaquen els arcaics Buzzcocks, grup que porten fàcil 30 anys a dalt dels escenaris o Ghouls’n’Ghosts, la superbanda catalana formada per membres del grups del rock bcorià com No More Lies o Madee.
No cal oblidar, tampoc, la presència de grups que durant el darrer any han sonat per les ones del Mai a la vida, com Standstill, els quals van facturar un dels millors discos en castellà de l’any passat. També hi seran Le Pianc, grup amic del programa, i fent una ullada ràpida al cartell, veiem que també hi seran el projecte paral·lel del J de Los Planetas, el Grupo de Expertos Solynieve, els Klaxons, Maxïmo Park, Patti Smith, Sr. Chinarro o Veracruz.



On es fa? Al Parc del Fòrum, Barcelona

Quan? Dijous 31 de maig, divendres 1 de juny i dissabte 2 de juny.

Quant val? Abonament de tres dies a 125€ i entrades dia a 65€. També hi ha entrades nocturnes pels escenaris electrònics a 20€.

Alicients? Grups alternatius, molt alternatius i que no coneix gairebé ningú. Dir que has anat al Primavera és com anar a veure una pel·lícula asiàtica en versió original. Li trauràs profit durant mesos.

Adient per a: Moderns entrats en edat i militants del pop-rock alternatiu americà i britànic.
Contraindicat per a: La gent que només coneix a The White Stripes per la seva cançó ‘Seven Nation Army’, pensa que Los Planetas és un tema de llibre escolar o que The Good, The Bad And The Queen el començament d’un acudit britànic. I seguidors d’Operacion Triunfo.


Ja estan penjats els horaris perquè us pogueu crear la millor graella possible.


Us deixem dos talls del bo i millor del Primavera.






8 comentaris:

Synbios ha dit...

y los frikis podemos ir? :P

Andrea Valverde ha dit...

si comprais la entrada si
:P
bueno, también podeís intentar colaros...
no se
todos en masa a lo mejor ni se enteran!

Anònim ha dit...

yo voy! así q sí, los frikis pueden ir. synbios, si nos vemos por ahí podremos hablar del nuestro viejo amigo spidey y quién sabe, hasta quedarnos ensimismados.

Por cierto, que manera de desperdiciar esa peasso canción de wolfmother con el emo-parker.. T-T
http://www.youtube.com/watch?v=KJschJJxdHw

Hablando de frikis. el más grande en el escenario. Corgaaaaaaaaaaaaan!!

molt be, ä. el blog t'ha quedao niquelao..

Anònim ha dit...

olé kin curro!

Synbios ha dit...

eehmm... si yo no voy a ir al sitio este, lo decia por eso que pone de "Contraindicat per a:" pero como no dice nada de los frikis... Asi que, anònim (whoever you might be) no podremos hablar ni de Spider-Man ni de emo-Spider-Man ^_^'.

Y ahora, comentando el programa d hoy...

Piratas del Caribe 3 se estrenó en España el dia 24/05/07, eso es el jueves pasado.

Doom = Condenar. Frases célebres: "We are doomed!!" por C-3PO en Star Wars

Vaaamos a ver. El Doom es el precursor más conocido de todos los juegos que ahora se conocen como FPS (First Person Shooters). Porque digo eso de precursor más conocido? Porque antes hubo otro llamado Wolfenstein 3D, pero q no tuvo tanto exito. Quake es un juego totalmente diferente a Doom, aunque los dos son de la misma compañia y del mismo genero. Lo que tenia Quake de especial es que fue el primero completamente en 3D, tanto los persojanes, como los monstruos y los escenarios.

Ghouls 'n Ghosts... ese grupo seguro que ha pillado el nombre de un juego clásico de Capcom llamado Ghouls 'n Ghosts de 1986. Que frikis XD.

mir* ha dit...

gracias por tus comentarios, synbios!
:)

podriem contractar-lo com a corrector del programa, no? tot i que amb la de tonteries que diem sobre la marxa, no sé jo si serviria de res.
:P

quin blog més xuli!
:D

Anònim ha dit...

ei!!!!!!
com jo sabeu jo hi vaig! tb està indicat per rockeres clàssiques fans de la patti smith amb odi als modernos! jeje!!
res que segurament faré fotos i qu esi les voleu pel blog us les cediré molt gentilment! també puc explicar-vos les meves vivències de primera mà (si me'n recordo és clar...)
res que felicitats pel blog, mola molt!!!!
1 petó wapes!!!!!!

Andrea Valverde ha dit...

Endavant doncs!
Tot el que volgueu aportar serà benvingut!

I sobretot gràcies!

:)*