3.6.07

Agenda de Concerts

Per diumenge 3 la proposta que us portem ens obliga a canviar de registre per endinsar-nos en el techno-pop desenfadat de tornades enganxoses, melodies fresques i bases discotequeres de casiotone dels 90.
Us estem parlant del grup madrileny Ellos que desprès de dos aclamats discos: “Lo tuyo no tiene nombre” (01) i “Ni lo sé, ni me importa” (03), el duet madrileny va semblar que desapareixien del mapa.
Però de cap de les maneres, Guille Mostaza i Santi Capote s’han dedicat a preparar noves cançons i donar forma al que serà el seu tercer disc que sortirà a la venta aquest estiu i el títol, evidentment, és la pregunta que més han escoltat durant aquest anys: “¿Qué fue de Ellos?”. La resposta la podreu trobar a les cançons del nou àlbum, algunes de les quals ja estan tocant al directe, junt amb els seus més que clàssics.


Per a la propera setmana també hi ha concerts programats. Ens endinsem en el proper dimecres dia 6 de la mà de Dominique A que presentarà el seu nou disc “L’horizon”.





El dijous 7 continua la música a la sala BeCool que no es cansen de programa concerts. Clar, ja que estem aprofitem una de les poques sales de concerts que tenim a Barcelona, no?
Bé, el dijous dia 4 de juny es presenta el BPOP Festival. Tres grups novells omplirant aquesta sala: : Seine + MEGAAFONIA () + DJ BATIDORA (DJ SET) + MAADRAASSOO (DJ SET)



Seine són aquells madrilenys que sempren porten barret a lo Oliver Twist que només amb un single ja tenien el seu primer contracte discogràfic i que aconseguien tocar en festivals amb només un disc publicat “The óbice of the youth” (2005) No cal dir que aquest disc els va catapultar directament al a primera divisió del indie espanyol, això i ser els nens mimats de la cadena nacional més indepent de la historia, si, estem parlant de Radio 3. Però anem als fets, i són que han donat més de 60 concerts en sales I festivals, tant de l’Estat com internacional I han sigut els convidats a la penúltima gira de mando diao. Ara ja estan a una de les grans, Subterfuge els ha enganxat per produir el seu segon disc, aquest “Lover neve lose” que presentaran enguany.


Per dijous trobem també una proposta més que interessant, aquest cop patrocinada per "Cuentos chinos para niños de japón", o el que és el mateix, el tercer disc dels de Sant Boi: Love of lesbian.

La presentació en societat es farà aquest proper dijous dia 7 a la Sala Castelló. Presentant el teu tiquet de compra del disc podràs accedir gratuïtament i gaudir de grans lletres de pop melancòlig, nostàlgic i certament bucòlic. Aquí us deixem un bon enllaç: La niña imantada té marejada a la codire.