18.6.07

Cinema a la fresca


Com cada any el nostre fabulós barri comença el cinema d’estiu i a la fresca, pels que encara no hem pogut prendre el sol però si la lluna! (by mirtres)

El proper 21 de juny començarà a les 22h el cicle de cinema a la fresca organitzat per les Cotxeres de Sants. Us recordem que es tracta d’una proposta de qualitat i que preten acostar el bon cinema al nostre barri. I el millor de tot es que són estrenes, que fa dos dies com el que diu estaven a les cartelleres per 6 euros i ara les pots veure gratuitament i a la fresca! Que més es pot demanar?

El Cicle de Cinema a les Cotxeres comença aquest proper i s’ha escollit ni més ni menys que la meravellosa, a la par que encantadora película Litte Miss Sunhine de Jonathan Dayton.

Pels qui ara mateix no tingueu gaire present l’argument ara us fem cinc cèntims:

"La família Hoover no ha aconseguit organitzar la seva vida, però no és perquè no ho hagin intentat. El pare un conferenciant motivacional desesperadament optimista, la mare r es veu constantment atosigada pels excèntrics misteris de la seva família, especialment pels del seu germà, un estudiós de Proust amb tendències suïcides que acaba de sortir de l'hospital després d'haver estat abandonat pel seu amant gai.
Després estan els membres més joves dels Hoover amb els seus somnis impossibles - la reina Olive, de quatre ulls i lleugerament rabassuda, a la qual li encantaria ser una bellesa i Dwayne, un irat adolescent lector de Nietzsche que ha fet un infrangible vot de silenci. "

Ho deixem una mica així amb intriga i recordem que Litte Miss Sunhine va estar nomiada a millor película en la passada edició dels oscars! I que en va guanyar un al millor actor secundari, el maravellòs avi drogadicte protagonitzat per Alan Darkin.




El cartell es completa amb 5 pel·lícules més:

- Un franco 14 pesetas de Carlos Iglesias. Presentada al festival de Màlaga de l’any passat.

- Una verdad incómoda de Davis Guggenheim o el que és el mateix, la proposta ecològica d’Al Gore en aquesta nova etapa de por als mitjans degut al canvi climàtic, el nou monstre despres del comunisme de la ja oblidada guerra freda.

- Babel de Alejandro González Iñárritu. Una co-producció americana i mexicana. I que tanca la triologia encetada amb Amores Perros i seguida per 21 gramos. Deconstrucció narrativa o el que és el mateix, marejar al espectador trencant la seqüèncialitat de l’estructura de l’historia.

- Salvador de Manuel Huerga, protagonitzada pel segon home del Mai a la vida Daniel Brül (si, malauradament el sr. Vermell és el primer home en els nostres cors)


Paral·lement a aquest projecte també el nostre districte s’iniciarà com cada any la Salamontjuïc que començará el proper 2 de juliol i que per tant ja us anirem informant.
Una pantalla gegant, un bon repertori de pel·lícules en 35 mm i en versió original, gespa natural on estirar-se còmodament i música en directe per acompanyar-te durant el picnic previ a les projeccions...





11 comentaris:

Anònim ha dit...

ahí estaré puntual como una estudiante de comunicación.. ¬_¬)::

Andrea Valverde ha dit...

http://www.salamontjuic.com/catala/programacio.php

stYgs ha dit...

oooh peliculas ke tengo ke tener en cuenta sobretodo little miss sunshine

babel y la verdad incomoda ya han sido.. visualizadas jejeje

una verdad incomoda es una pelicula de terror ke me hace sentir orgulloso de lo ke estudio

LSM tiene pnta de ser muy bonita... tendre ke verla ya! jejeje y babel... joer aun tengo l'angunia en el cuerpo

Synbios ha dit...

"la meravellosa, a la par que encantadora película Litte Miss Sunhine" Frases como esa hacen que se me quiten las pocas ganas que tengo de verla XDD. Es lo que me pasa cuando dicen "ooohhh es superbonita esa pelicula!". Tanto azucar no puede ser bueno para la salud ;P.

Babel tengo q verla algun dia. Si es tan buena como 21 Gramos, seguro q merece la pena.

Andrea Valverde ha dit...

... a ver Alex, el Mai no pretende ser siempre puramente objetivo....para eso te escuchas la Cope y ves Antena 3


xd

Xelas ha dit...

Tanto bombo con little miss sunshine... mira que a mi me gusto, pero sigo sin entender porque a "Entre copas", se le paso por alto a tanta gente que ahora veneran a little

Anònim ha dit...

Cúanta razón tienes, Xelas! Y tanta gente que venera Entre Copas pasó por alto American Splendor. No semos naide..

Andrea Valverde ha dit...

A mi Paul Giamatti me gustó más en Storytelling porque Todd Solondz es gafapasta asi como yo

xd

Synbios ha dit...

andreä: (muy elfica t veo yo con la ¨ en la a, x cierto XD) si yo no estaba diciendo que debais ser objetivos, lo q pasa es q tanto habla la gente de LMS y dice q es tan tan tan tan tan bonita y tal, q me causa la sensacio que ya he expuesto en el comentario anterior. Pero podeis ser todo lo subjetivos q querais, al fin y al cabo es vuestro programa y vuestro blog ;)

Andrea Valverde ha dit...

paz synbios !

:)

Synbios ha dit...

^_^