22.6.07

Concerts i més concerts

Per avui mateix, però cal que us afanyeu una mica, teniu una cita al FNAC del Triangle amb Abraham Boba que presenta el seu primer disc, titulat amb el mateix nom. Però darrera d'aquest nom artístic s'amaga David Cobas Pereiro un vigués fincat a Barcelona.
Abraham Boba destil·la elegància i bones maneras, el podreu veure a les 19h al FNAC del Triangle Recordeu.





Per demà, i també al FNAC peò aquest cop de Diagonal Mar, podreu veure en directe a Manos de topo, que ja hem parlat alguna que altre vegada al programa, perquè la subdire és una gran fan. Lletres surrealista posades en la veu de...M.A o Dead Man, com vulgueu conformen aquest Ortopedias Bonitas que conté talls o estrofes o simplement frases que per més que ho intentis s'acomoden dins la memòria i ja no pots parar de repetir-les. Sincerament, és potser un dels grups que més ens ha sorprès aquí a la redacció del Mai a la vida, els hi seguirem la pista.
Dissabte 23 a les 19h al FNAC Diagonal Mar.




Continuem amb més concerts.


Pagoda és el grup del actor i polifacètic Michael Pitt. Que el recordareu de pel·lícules com, Soñadores, Delirious al costat del gran Steve Buscemi o la controvertida Last Days de Gus Van Sant on es posa en la pell de Kurt Cobain.


Tot i que, Michael Pitt on ha donat més la nota (si, la guionista clandestina que hem contractat té algunes perles d’aquest estil…) ha sigut al film de John Cameron Mitchell, Hedwig and the angry inch, on interpretava a Tommy Gnosis. Un musical rock dels que diexen petjada.

I perquè Pagoda és noticia al Mai a la vida? Dons perquè demà, dia de revetlla de St. Joan, els podreu veure en directe a la Sala Razzmatazz dins la sessió de clubs, vaja sense pagar entrada a part.
Al més estil grunge de Nirvana i el rock de Sonic Youth, de fet l’àlbum de debut anomenat “Darfur” l’ha publicat Thurston Moore, veu i guitarra d’aquest mític grup de rock.



Michael Pitt no està sol amunt del escenari, l’acompanya un baix, una beteria i un chelo, que sincerament, des d’aquí fem una reinvidació al chelo dins dels grups de rock. El que deiem, que podeu veure a Pagoda avui mateix a la Sala Razzmatazz. Michael Pitt en acció…
Un altre dia si voleu i us interessa podem parlar d’aquells actors que tenen grups de música en paral·lel amb la seva carrera davant la cámara…com el mateix Jared Leto que encapçala una banda de rock cristià…s’haurà d’escoltar…


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que grande el concierto de Manos de topo:
que grande el aparatejo ese de las ondas y que grande el casio encima de la tabla de planchar


xd

Anònim ha dit...

sin desmerecer para nada el xilófono de maletín..

gente maja y divertida los señores manos. y muy agradecidos (hasta dos veces gracias!).

Concierto casi ferpecto (pluscuamperfecto!). Momentazos sicodélicos con un casiotone que pierde el oremus y se ríen sin que allí pasará nada.

Qué haces esta noche? vente a la playa. Qué rapidez, qué reflejos. Alejandro, cuentanos si el plan le salió bien a M.A.

Sonó de puta madre (espero que la dirección me deje decir puta sin que se me ofenda el dojerti..). Uhm, eso me recuerda un chiste: cómo se llama la madre del topo? topota madre.

manos de topo en el mai de la vida ya! queremos saber..