14.6.07

Exposicions




La primera proposta que es us recomanem és l’exposició de Hanamaro Chaki “Buscando mis ojos”.


Hanamaro Chaki és una jove artista japonesa que va venir a estudiar a Barcelona, es va enamorar de la ciutat i s’hi va quedar. Les seves serigrafies i dibuixos estan plenes de estranyes criatures, monstres que produeixen tant tendresa com rebuig o altres espècies que simbolitzen la innocència o la bogeria. Amb tantes criatures i tants ulls observant-te és com entres al món surrealista de Hanamaro Chaki. Pots visitar la seva obra a Candela, al c/Hospital 48 fins el 14 de juliol i gratis!!



“A bag of grease”, és a dir, un sac de greix, és el títol de la primera exposició a Europa de PMKFA, un dissenyador gràfic suec que viu a Tokio; i per tant la nostra segona proposta per l'agenda del Mai.
PMKFA, utilitza les parets de la Galeria com si fos una gran pissarra i les emplena tant de treballs nous com de retrospectius. Animals, éssers sobrenaturals, gràfics futuristes, elements dels 80s, una mirada als barris més marginals de Londres i visions del futur...
Tot això que sona tan místic, però alhora actual, ho podreu trobar a la galeria Vallery, al c/Calàbria 85, al costat de la parada de metro de Rocafort, fins el dia 30 de juny.