16.6.07

Hi ha vida més enllà del Sónar


Obrim l’agenda de concerts de la setmana amb l’aniversari d’una de les sales més emblemàtiques de Barcelona i rodalies, de la Salamandra. La sala de l’Hospitalet fa 11 anys i ho celebra amb els gallecs Triángulo de Amor Bizarro i Vyvian.

El concert comença a les 10 d’aquesta nit i només hi podreu entrar si heu aconseguit invitació, ja que no s’han posat entrades a la venda. També teniu l’opció d’entrar-hi després dels concerts, a la una, per vuit euros i quedar-vos allà de festa.

Triángulo de Amor Bizarro són uns gallecs que més enllà del nom, no tenen res a veure amb el pop electrònic de New Order. El què fan ells és powerpop de guitarres distorsionades amb la principal característica de tenir una veu femenina, cosa poc comuna en el món de la música. Però bé, sempre s’agraeix una mica de varietat. A Salamandra vindran a presentar el seu únic disc que han llançat aquest any, que porta el mateix nom del grup.

Per la seva banda, els barcelonins Vyvian, que han pres el nom del punki d’Els Joves, són contundència, coherència i complicitat, segons com es defineixen ells mateixos. Diuen que són una banda de rock i que les seves màximes influències són The Cure, Joy Division, Interpol i Echo and the Bunnymen.
El Sr. Vermell apunta que si diuen que fan rock i la màxima influència que tenen és Interpol, molt molt molt coherents tampoc són.

En fi, els que pugueu anar a
Salamandra aquesta nit jutgeu-ho vosaltres mateixos, i els que no, que sapigueu que els podreu veure divendres a la [2] de l’Apolo.


I si us agraden els ritmés més contudents i de letres més...com ho diriem....més...directes, avui Dissabte teniu una cita amb Lula y Los Reactivos.

Lula és el nou projecte de Patrizia Escoin (ex Romeos) que vindran a presentar el seu primer àlbum Zapatos Nuevos, que conté 12 talls d'essència pop però de factura més rockera.

Los Reactivos són uns nois de Castelló format per excomponents de Depressing Claim. Al 2006 va decidir tornar-se reactius i amb nom de grup de superherois intentar salvar el planeta amb una de les millors fórmules de pop-punk que es fa actualment.

Els podreu veure als dos aquesta nit a la sala BeCool a partir de les 22h.







2 comentaris:

Anònim ha dit...

Los Reactivos parten, y su nuevo disco "Ex-Teenagers" va a ser lo más grande de este verano.
Por el power pop!

Anònim ha dit...

voy de fiesta con la cresta puesta es la rima más descerebardamente punki que he escuchado en mucho tiempo. celebremos la llegada de los reactivos.