24.7.07

Relax



Aquest article pren el nom d'una cançó del gran Mika, una de les debilitats d'alguns membres de l'equip del Mai a la vida. Dire ho sabem tot.
Com el títol indica el que trobareu a continuació són un seguit de propostes per tal de relaxar-se. Ofertes per tots els públics i per tots aquells que no tenim vacances o per els que acabeu d'arribar destrossats d'algun festival, o de molts festivals... o simplement perquè si, que tots ens mereixem un descans!

Sovint pensem que anar a un balneari, " flotàrium" o a un centre SPA, és tan sols possible per a persones d'alt "standing", però aquí estem per demostrar-vos que això no es cert i trencar mites.

No només "las mujeres desesperadas " o Victoria Beckam es mereixen, o es poden permetre, un d'aquests petits luxes.
Per això hem seleccionat les següents propostes, la decisió és vostra!

Apunteu!



A la calor, bona cara!

La opció més barateta és un massatge cerviocraneofacial, és a dir al que seria cara i coll, per menys de 10 euros.
On? A Premia't , Arenys de Mar.
Aquest massatge consisteix en descontracutar les cervicals, les principals castigades en el nostre dia a dia, sobretot si estem davant de l'ordinador!. A continuació el massatge s'estén pels músculs de la cara. Oferta vàlida fins a finals de juliol.

Per una mica més del que val la entrada a una disco de moda de Marina, Poble Nou, no cal donar gaires pistes més..., trobareu a Berga Resort un recorregut termal amb piscina, llits d'aigua, caldarium, sauna, fonts de gel, hamaques tèrmiques, entre moltes altres coses!


Flotar!

Si t'agrada flotar el teu lloc se'ns dubte és l'estrès Zero. Aquest és un centre situat a Badalona dedicat a la relaxació mitjançant la flotació i l'aïllament sensorial. Se'ns dubte una de les teràpies més innovadores per alliberar l'estrès acumulat durant l'any.


Shiatsu

Passem de flotar a l'art oriental del Shiatsu. "Shi" vol dir dit i " atsu" pressió, si ajuntem les dues paraules el que ens surt és pressió dactilar. I és així com els mestres orientals apliquen els tractaments sobre les zones nervioses del nostre cos per tal de relaxar-nos i alleujar el dolor muscular creat per les tensions.


On? A TSUBO, a Barberà del Vallès


La proposta més dolça La xocolata a part d'estar boníssima és una font de salut per preservar la bellesa i la suavitat de la pell. Ofertes a Huaira a Barcelona ciutat.

Moltes d'aquestes ofertes les trobareu al mateix link dels centres o a Atrapalo.



Relax! Take it easy



Miríam Gomez



2 comentaris:

Unknown ha dit...

la xocolata també és un substitutiu del sexe...us deixo que vaig a buscar un bombó...

Anònim ha dit...

Pau! Tu si que estas fet un bombón!
jo jo jo

;)