16.8.07

Agenda!

No tot el que llueix és Gràcia, o potser si, però en definitiva, aquí estem els del Mai a la vida un dia més per destacar tot allò que passa a la nostra ciutat durant aquest cap de setmana.

Divendres, concerts destacats:

20:45h
Assemblage 23 presenten el seu nou àlbum Meta + Extinction Front a la sala 2 de l’Apolo.
Punts de venta: Revolver - Undead - Bibian Blue – Demonix per tan sols 20 euros.
Aquí us deixo amb un videoclip solidari que van fer per la desgracia del Katrina.


22:00h

MarBukowski (Rock-Psycho) al Big Bang Bar i per només 3 euros.

02:30
The Ripps a la sala Razzmatazz. The Ripps està format pels germans Patch i Raul Lagunas i una companya seva del col·legi: Rachel Butt. La seva música es defineix com un punk pop "escapista" amb un punt d'orgull desgarrador com The Libertines i un altre d'humor com Supergrass i Pánico.


I per últim, La Mala Rodríguez que presenta nou disc al parc del Fòrum. Amb
Lujo Ibérico la rapera andalusa va aconseguir fer-se un lloc en l'escena musical amb un estil personal i amb cançons plenes de lletres compromeses i polèmiques alhora. Ara, amb Malamarismo, la Mala Rodríguez torna a apostar pel hip-hop i el rap, combinant sons i ritmes i sense oblidar les seves arrels flamenques.



Expos d’interès:

La moda i la dona

Nosaltres, les dones, tant coquetes com sempre i al descobert al llarg de l’història de la moda. La Fundació Foto Colectania explora el món de la moda i la dona a l'exposició fotogràfica: Mujer, etcétera. Moda y mujer en las colecciones, que inclou imatges dels fotògrafs Karl Lagelfeld, Madame d'Ora, William Klein, Inge Morath i Henri Cartier-Bresson. La mostra també compta amb fotografíes de les guapes de sempre: Manrilyn Monroe Lauren Bacall i Marlene Dietrich entre d'altres.


Fins el 29/09/2007 a la Fundació Privada Foto Colectania, al carrer Julián Romea, 6

FotoPres'07

I si encara no heu anat a veure aquesta exposició, aquest cap de setmana és l’ideal perquè la mostra acaba aquest mateix diumenge. I a què esperes? La exposició és gratuïta. I la trobaràs al CaixaForum.

L’expossició es divideix en diferents autors i les seves obres:

Elisa González de Madrid ha obtingut el primer premi. L’autora ha fotografiat la seva àvia, Maria Canelo, que pateix alzheimer, en el seu entorn i amb els seus cuidadors. Records sense memòria són una sèrie de setze fotografies en color que retraten amb tendresa i por l'evolució d'aquesta malaltia.


Lorena Ros, Barcelona, ha obtingut el segon premi amb una sèrie d'imatges que porten per títol En aquell lloc... Històries d'abusos sexuals en la infància. La fotògrafa barcelonina presenta deu imatges en color de persones que van patir abusos sexuals quan eren menors. Cada personatge és retratat en el seu entorn habitual, però la imatge va acompanyada d'una fotografia del lloc on aquestes víctimes van patir els abusos.

El tercer premi del FotoPres'07 ha recaigut en el fotògraf Pep Bonet de Mallorca. El fotògraf aposta per una sèrie de fotografies en blanc i negre que porta per títol Third World Cup. El fotògraf va retratar, el febrer del 2001, un campionat de futbol entre 22 nois de Sierra Leone que havien sofert l'amputació de cames o braços a causa de ferides.



A part de poder veure l’obra dels premiats us esperen més fotògrafs amb propostes més que interessants.

A gaudir del cap de setmana!

Míriam Gómez

3 comentaris:

Míriam Gómez ha dit...

els meus links són més vermells que els vostres!m'heu de dir quin es el color, he provat diferents i res.. aish aish kin cas!
si m'ho dieu ho canvio!

mua' mais

Anònim ha dit...

Prueba a no poner color, mi amol. El rojo atenuado es el color por defecto de nuestros enlaces.

Míriam Gómez ha dit...

graicas! lo he intentado pero salía negro con un subrallado rojo horrible... para la próxima ya lo sé!, no tocaré nada más!

acies