14.8.07

Concursos de Fotografia




L’estiu i les vacances et proporcionen un context immillorable per a agafar la camera i explotar al màxim el teu talent fotogràfic. Però si ets dels que necessiten alguna motivació, algun al·licient, els diferents concursos fotogràfics t’ofereixen un ventall de possibilitats ampli i, sobretot, premis diversos.


FOTOWEB BCN 2007

L’Ajuntament de Barcelona organitza per tercer any consecutiu el concurs de fotografia digital Fotoweb BCN 2007 amb l’objectiu de mostrar visions ben diferents de la ciutat plasmades, totes, en fotografia. Barcelona com a escenari o com a protagonista, però Barcelona com a tema únic del concurs. La novetat d’enguany és la possibilitat de participar-hi amb fotos fetes mitjançant el telèfon mòbil. El concurs gira al voltant de dues categories: “Com vius la teva Barcelona”, que busca imatges quotidianes de la ciutat, i “Un instant de Barcelona”, que comprèn les fotografies captades amb el mòbil. El termini màxim per a presentar les imatges és el 14 de setembre i els premis són un viatge per a dues persones a Berlín per al guanyador i una camera reflex digital Nikon o un telèfon mòbil de quarta generació pels segons classificats en cada categoria.


“BUSQUEM LA IMATGE DE L’ESTIU”

Aquest és l’eslògan del concurs fotogràfic de la FNAC per a aquest estiu 2007. En aquest cas no hi ha categories perquè la premissa és clara: fotos d’estiu. Tens de temps fins el 5 de setembre per a anar a la botiga FNAC que tinguis més a prop, dirigir-te al mostrador de revelat i presentar un CD amb la fotografia en qüestió. Pel simple fet de participar-hi ja tens premi: una ampliació 20x30cm de la teva imatge d’estiu. El guanyador del primer premi, que se sabrà al novembre, s’endurà una camera reflex digital Canon 400D, el segon classificat una reflex digital Nikon D40 i el que quedi en tercer lloc rebrà un marc digital de fotos Philips de 7’’. Les 20 millors fotografies s’exposaran a la FNAC Plaza Norte de Madrid i a ClubCultura.


“SU MEJOR FOTO DEL 2007”

El concurs de fotografia del Magazine de La Vanguardia és un dels més prestigiosos i reconeguts del sector. Va néixer fa deu anys amb l’objectiu que els lectors compartissin les seves vivències, en principi, durant l’estiu. En aquesta edició, però, el concurs amplia la temàtica i ja no se centra en l’estiu, sinó que busca la foto de l’any, sense més condició que la qualitat. Fins el 9 de desembre pots enviar les teves fotos de l’any (se’n poden presentar fins a tres per persona), que hauran d’anar acompanyades d’un text explicatiu de 20 línies. El jurat tindrà en compte el contingut i la qualitat de l’imatge, la seva veracitat i la fácil identificació gràcies al text d’acompanyament. A banda del prestigi de guanyar el concurs fotogràfic de La Vanguardia, els premis per als autors de les millors imatges van des de cotxes Skoda, viatges i cameres de fotos FujiFilm.


"FOTOGRAFIA LA BICICLETA"

Si ets un amant de les bicicletes i també de la fotografia, et proposem que participis al 8è Concurs de Fotografia: La bicicleta, un transport a la ciutat. Organitzat per l'Agrupació d'usuaris i usuàries de bicicleta Amics de la bici aquest vuitè concurs premiarà les fotografies que millor captin la quotidianitat d'aquest transport. Obres que demostrin que l'utilització de la bicicleta no és cap caprici sinó una necessitat, i que a més és una manera de moures molt pràctica, ecològica i saludable.
Aquest concurs compte amb un Premi Jove, destinat a tots aquells nascuts despres del setembre de 1977 que es premiarà amb una bicicleta plegable Brompton valorada en 940 euros. A part dels tres premis de rigor, el primer dels quals és una Càmera Reflex Sony Alpha amb doble kit d'objectius valorada en 1.000 euros.
Doneu un cop d'ull a les bases del concurs, pedalejeu i amb la càmara en mà per no perdre detall.


Míriam Pons


3 comentaris:

Dianayr ha dit...

y el del carnet jove, sos ha pasado!?

Synbios ha dit...

"Aquest és l’eslògan del concurs fotogràfic de la FNAC per a aquest estiu 2007"

Eso podria ser considerado Spam XDD

Míriam Gómez ha dit...

per fi puc comentar des de la feina!
q gran la foto de la sirenita de Copenhaguen amb els manguitos! jajajaja