15.9.07

World of Warcraft

Que els videojocs online estan de moda és un fet. Que Internet és l'univers i Google déu, també és fàcil de pensar. Avui al Maialavida us acostem a una realitat de la ficció internauta que ja compta amb més de 9 milions de subscriptors arreu del món... parlem del World of Warcraft.

Molts el coneixereu com a WOW i per ser el motiu de la desaparició d'éssers estimats: familiars, parelles, amics...
El Wolrd Of Warcraft és el joc online per excel·lència, es un videojoc per PC de rol massiu creat per Blizzard Entertainment. El joc es basa en la història de Warcraft on has d'escollir entre una sèrie de personatges que interactuen amb els d'altres. En l'evolució del joc, Blizzard Entertainment ha anat incorporant més personatges i ha anat captant més públic. El jugador pot escollir entre ser un gnom, un elf nocturn, entre molts altres, (hi ha fins a deu races per escollir), i també decideix on vol anar i com vol evolucionar, si vol ser: mag, paladí, caçador, etc. El joc té una expansió: World of Warcraft: The Burning Crusade, però s'espera que per l'any vinent treguin la segona: World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

El món Warcraft esta poblat per milions de persones, 9 milions en l'últim recompte, que es connecten al joc i comercien i txateixen entre ells per tal de formar grups i lluitar, ja que hi ha dos bàndols oposats: L'Aliança i L'Horda. Això suposa una forma de socialització molt absorbent que pot arribar a resultar aïllant.

A més a més, el joc es desenvolupa a temps real i els seus usuaris han de pagar mensualment d'entre 11 i 13 euros per poder connectar-se al joc.

En el videojoc els usuaris utilitzen un tipus de moneda, amb pàgines web específiques i tot on comprar-les i comprar també objectes. Tan és així que una noia va arribar a vendre el seu cos en la seva obsessió per aconseguir els millors objectes del joc.

En fi, reflexionem-hi!


9 comentaris:

Anònim ha dit...

L'article està bastant bé per una 'profana' del WoW, així que et diré que es nota que sou periodistes ;). Però faré una mica del vostre amic Synbios :P
- Són ja 10 les races a triar (de fet ho posa al teu link de la wiki :D)
- Fins ara només hi ha hagut una expansió: 'The Burning Crusade'. 'Wrath of the Lich King' resta per sortir l'any que vé.

Eh! Que només són 2 coses :).

Molt bé Miriam Gomez :)

Anònim ha dit...

què vol dir que va vendre el seu cos¿?¿?!!!


O_o

Anònim ha dit...

Vol dir que la gent està molt malalta... 'No ho esteu entenent' com diria una bona miga meva ;)


Hola Laia :)

Míriam Gómez ha dit...

gràcies Christian!
jolin de les meves fonts... algunes deien 8 i altes 10... en fi!!!

Laia va vendre el seu cos... hi ha un link a una notícia. Va fer sexe a canvi de monedes virtual del wow

Míriam Gómez ha dit...

he fet els canvis a l'article christian!

gràcies!

Synbios ha dit...

eeeehh, q es eso de hacer de mi XDD

Pero si, el articulo esta muy bien, aunque solo dices que puede ser causa de desaparicion de seres queridos y a la inversa también puede ser cierto. Se d algun caso en que una pareja actual se conoció en el WoW, y no hablo de el amigo de un amigo, sino de una amiga mia.

Yo nunca he jugado al WoW (al Warcraft 3 si, por eso ^_^), porque eso d pagar por jugar nunca lo he tenido demasiado claro, pero si que jugué una temporada al Ragnarok Online, que es parecido, pero en 2D y menos elaborado y si, es bastante absorvente, pero te lo pasas muy bien y si juegas con amigos más aún :).

stYgs ha dit...

hombre el gran juego... la salida de tantas expansiones no es más ke la captción de nuevos usuarios e impedir que los viejos se vayan. Aunque el resumen del juego y lo ke implica esta muy dificil hacerlo pq implica tanto ese juego... no solo hablo desde jugador activo tb hablo desde el jugador retirado... aun kedan por hablar los japos farmers, de los trabajos, de las raids, construcciones de tus propias armas, instances.... el caso es ke es un basto mundo por el ke muchas personas han incluso muerto por muy triste ke suene es así

la era online está in crescendo y los mmorpgs estan en podium.... hay ke pensar ke hoy en día la gran mayoria de mejoras en el campo de la informatica estan dedicados al entretenimiento como videojuegos...

Míriam Gómez ha dit...

el millor de l'article els vostres comentaris!
com en sabeu!!

Mil gràcies!

Xelas ha dit...

Fueron las 5.000 monedas de oro mejor invertidas de mi vida! xD