13.10.07

Escapades

El tema de la setmana són les escapades i especialment per aquest pont. Des del Mai a la vida intentem que li trèieu el màxim suc possible a aquests dies de festa perquè ja arriba la tardor i ens convertim, com cada any, en homes i dones ceba. Intentem aprofitar les últimes bones temperatures. Avui us proposem escapades: llocs d'interès per a desconnectar, relaxar-se, fer esports d'aventura... escolliu el que més us agradi.
Turisme rural

El turisme rural és una gran opció per aquests dies. A Catalunya trobem una gran variació de cases rurals que permeten descobrir el nostre territori des d'un punt de vista diferent.



La demanda d'aquest tipus de turisme està en alça i es que hi ha una oferta és molt variada: hi ha cases que es lloguen per grups, altres per habitacions...etc.Un element a favor són, a més a més, les activitats que es poden fer pels voltants de la casa, els pobles i ciutats que tingui més a prop.

Si en voleu saber més i veure'n la oferta per vosaltres mateixos consulteu: Cases Rurals.

Des del maialavida us en recomanem una: Ca l'Anguila, situada al preciós poble de Peratallada.

Balnearis
Una altra opció per relaxar-se i desconnectar de la rutina és anar a un balneari, fer un circuit de massatges, aigües termals i etc. Com a típic tòpic de balneari recomanem el balneari de Caldea al país dels Pirineus. Caldea es un centre termolúdic que utilitza la riquesa de les aigües termals de la vall d'Escaldes. Caldea permet fer-hi estades de 3 a 5 hores per un preu força assequible i no cal estar allotjat a l'hotel del balneari per gaudir de les instal·lacions com als balnearis tradicionals.

Si no us podeu moure de Barcelona, no us heu d'amoinar ja que la ciutat compte amb milers de centres d'estètica i de salut on us podreu fer un massatge relaxant.
Una recomanació a la última: Les Hot Stones.

Low Cost

Marxar de viatge sempre és una de les opcions més triades. Sens dubte les mil i una pàgines web de companyies aèries low cost són les més visitades quan s'acosta un pont degut a la facilitat de comprar de bitllets per Internet i per la baixada de costos que ha facilitat que els joves ens poguem moure per Europa a un preu més econòmic.

Malgrat les seves avantatges, s'ha d'anar amb una mica de compte amb les aquestes companyies, ja que n'hi ha algunes que no es responsabilitzen de tornar-te a casa el dia acordat.

Un consell: llegui-vos bé la lletra petita si no voleu tenir ensurts més tard!

Esports d'aventura

Si sou més agosarats i us agrada l'aventura, aquí us portem unes quantes opcions: ràfting, escalada, vols en globus, parapent, puènting, ràfting, kayaks, descens de barrancs, senderisme...

El Grup Explora organitza sortides i activitats d'aventura i visites culturals al castell de Loarre i d'altres llocs d'interès de la província pel Pirineu d'Osca . Durant els ponts de la tardor el grup ha preparat una espècie de packs d'uns 100 euros amb una nit d'alberg inclosa que combina les activitats de ràfting i kayak.

Si tot això us sembla arriscat també podeu anar en globus. Els vols duren una d'una hora i mitja aproximadament, tot i que això ja és una mica més car. Podeu consultar a: Viatges en globus.


Apa' a gaudir dels ponts!

2 comentaris:

Muntsa ha dit...

Llástima q x fer tot això ens ha de tocar la loteria (o tenir 3 feines més)!

Per cert, synbios ha desaparegut?

Míriam Gómez ha dit...

ja veus'... i això q no parlem de viatges al carib...

;)

Synbios manifestat!