28.11.07

Programa 28.11.2007



Aquesta setmana al Mai a la vida parlem d'animals, i no estem parlant de Magdalena Álvarez. Parlem dels animals de companyia, de les mascotes, i posem sobre la taula si s'han convertit en una tendència més. La Laia Creus, que té dos gossoos-scottex de nom Lira i Drum, s'ha passat una setmana al zoo de Barcelona per entrar en matèria i ens en parla. Per la seva banda, en Genís Segarra d'Hidrogenesse i en Santi Balmes de Love Of Lesbian ens expliquen la seva experiència animal. També tenim en J de Los Planetas, que no tenim gaire clar si parla d'animals o què, però que com sempre és a l'Amador per si apareixes. A la secció de música, com sempre, les últimes novetats, amb el Coser i cantar d'Antònia Font al capdavant, i els propers concerts a l'àrea metropolitana. Perquè nosaltres també volem el Quart cinturó i l'AVE pel litoral, i aquest és el nostra 200 entrada al blog, per qui ho vulgui saber.

Amb la conducció d'Andrea Valverde i Eduard Gras, la col·laboració de Laia Creus al Tema de la Setmana i el guió de Montse Casas.

Antònia Font. 'Alegria'. Coser i cantar (Discmedi).
Antònia Font. 'Wa yeah'. Coser i cantar (Discmedi).
The Thrills. 'The midnight choir'. Teenager (Virgin).
Okkervil River. 'Our life is not a movie or maybe'. The Stage Names (Jagjaguwar).
CocoRosie. 'Rainbowarriors'. The Adventures Of Ghosthorse And Stillborn (Touch And Go).
Au Revoir Simone. 'Stars'. The Bird Of Music (Moshi Moshi)
The New Pornographers. 'Myriad Harbour'. Challengers (Matador Records)

4 comentaris:

Míriam Gómez ha dit...

per animalons nosaltres!

... mirtres is listening to the radio!...

:)

Synbios ha dit...

La unica mascota que he tenido fue un periquito que se estampó contra la ventana de mi habitacion un dia que le estábamos limpiando la jaula XD

El buldog frances? Ese que es TAN feo? Casi TAN feo como el chiguagua?

Exactamente Andrea, Google lo sabe todo (como alimentar a iguanas, psicologos) y cuando no encuentra algo, pide ayuda a Jack Bauer XD

Qué es lo que tengo que buscar exactamente? Algo de Neo, pero el unico Neo que conozco es el de Matrix :P (He estado buscando en google de ciertas formas, pero no he encontrado nada XD)

Los juegos de mascotas en NDS llega al ridiculo ya: dogs, horses, cats, dolphins... Lo que no sabeis quizas es que hay tambien juegos de.... wait for it... bebés!. Y si, si los niños se vuelven adictos a los videojuegos es culpa de los padres.

El unico Carlitos que conozco yo es el amigo (dueño?) de Snoopy :P. Amedio si que es muldiamente conocido :D.

Yo creo que lo mas logico es que el tutor legal del perro sea el que tiene toda la pasta y se pega la buena vida XD

Muntsa ha dit...

aix...
q tierno synbios!

Anònim ha dit...

visca el mono amelio!

:D