7.12.07

Novetats i Agenda de Concerts


Novetats

Mikrofisch. Masters Of The Universe (Komakino).
Que Radiohead permeti decidir quant paguem pel seu nou disc és notícia, però que uns alemanys mig desconeguts regalin el seu disc, no. Mikrofisch i la netlabel Komakino han decidit penjar el seu darrer disc a internet (baixeu-lo d'aquí) i els que l'hem escoltat estem contents i hem rigut una estona. Pop electrònic corrosiu contra bandes indies i melòmans indies i un gran himne, 'The Kis Are All Shite'.

Castanets. In The Vines (Asthmatic Kitty).
Alter-ego de Raymond Raposa, un californià que viu a Nova York i que pertany a l'anomenat freak-folk. Asserena els ànims, massa complicat un dia de ressaca, i una mica més indigest que el hippy Iron And Wine. Castanets sona americà, però no del country de barret i western, sinó americà en l'essència, en la melodia. I agradarà més o menys, però si ve al Primavera Club és que als de la Rockdelux els agrada.

Jens Lekman. Night Falls Over Kortedala (Service).
Es fa de nit a Goteborg i la banda sonora inevitable és el darrer treball de Jens Lekman, que fa el paper de crooner passat de voltes. Creuament impossible entre Frank Sinatra i La Casa Azul, la compilació de cançons de Lekman dels darrers anys resulta en un interessant treball, que s'escapa al que solem escoltar. Però això està bé.

Rosa-Luxemburg. Autobiografia oficial (Zeppo Records).
Rosa-Luxemburg es van donar a conèixer gràcies al Sona9 i ara caminen més o menys sols, i això vol dir que el concurs de maquetes funciona. Apadrinats per Èric Fuentes (The Unfinished Sympathy), que en un atac fraternal els ha produït aquest nou treball. El nou disc segueix la línia entre rockera, post-punk amb pinzellades de balades que el primer, però de mica en mica la cosa pren més forma. Això sí, fa tota la sensació que guanyen en directe.

Agenda de concerts

Divendres 7
Los Carradine al Festival Sincronia del Barri de Sant Andreu
En el marc del Primavera Club podreu veure Albaialeix en la [2], a la sala gran The Ponys

Dissabte 8
Uke al Fnac del Triangle a partir de les 20h
I al Primavera Club Bishop Allen al Apolo
1990s al Razz

Dimecres 12
Mendetz + Alex Torío + El Guisante Mágico al Razz

Dijous 13
Astrud al Centre Cultural de Sabadell