17.3.08

Desactualitzat per vacances

Els habituals d'aquest blog haureu trobat a faltar La Guia Definitiva del Xavi Arnaiz de cada dilluns i potser us heu posat una mica nerviosos. Doncs bé, ja us podeu relaxar, La Guia Definitiva no ha desaparegut, només acabem d'encetar les nostres vacances de Setmana Santa i ni aquesta setmana ni la vinent hi haurà programa. Tot i això, no significa que deixem de pujar entrades durant aquests dies, només que ho farem de manera més reduïda, això sí, la qualitat serà la de sempre.

L'any vinent intentarem solucionar-ho d'una altra manera i seguir amb el ritme d'actualitzacions habituals durant els vostres dies d'oci. De fet, ens estem plantejant el canvi de religió perquè hem trobat al google unes fotos d'uns Déus hindús d'allò més simpàtics. Vosaltres mateixos podeu comprovar el seu bonrotllisme.


Tot l'equip del Mai a la Vida us desitja unes genials vacances de Setmana Santa!

1 comentari:

Synbios ha dit...

En fin, como parece que no habrá post del programa de esta semana (que por cierto, fue el dia de Pi, pondre mi comentario aqui mismo:

El tipico nerd es este: foto.

No la conocia esta: The Cooler

Reservoir Dogs es La Caña. Para mi es la mejor de Tarantino. D hecho, la unica de Tarantino de las que he visto que no me gusta es Jackie Brown, que la encuentro increiblemente aburrida.

hum, Freaks and Geeks... esta no la conocia, quizas deberia bajarme algun capitulo a ver q tal XD.

jajaja. Pues no iba a decir nada de LMS, pero ahora q lo dices, aun no la he visto. Y Juno tampoco la he visto, xq me recuerda increiblemente a LMS y no me llama nada d nada XD. Y que conste q no tengo nada contra el cine indie, lo q pasa es q esas precisamente... pse.

Knoked Up es una de esas peliculas q tengo bajadas y tengo q ver algun dia xq me dijeron q estaba bien, tiene buena nota en imdb y ademas sale Katherine Heigl

Dato friki: sabeis que Ellen Page fue la que hizo de Kitty Pryde en X-Men: The Last Stand?

El dato final de Edu de ser un Loser es un metodo para ligar... quizas no vaya tan desencaminado. Todos recordamos el anuncio de Fanta de Bigotillo y Espinillo XDD