24.4.08

Novetats i Agenda de Concerts

Niños Mutantes. Todo es el momento (Astro Discos)
Aquests Niños Mutantes ja granadets han sortit amb Todo es el momento per la vessant més accessible del pop espanyol. Menció especial d'aquest bonic disc és la que mereixen cançons com 'Formentera' o 'No sabes estar bien', que caminen sobre la línia perillosa de perdre qualsevol llum de personalitat i quedar enfosquides en un món de cançons que moriran sense que ningú se les hagi estimat mai de debò.

Peter Morén. The Last Tycoon (Wichita)
Una sorpresa agradable. I no és gratuït el qualificatiu, però m'assalta el dubte tot sovint escoltant The Last Tycoon de si no estiguéssim tots tan avorrits de Peter Bjorn and John el primer disc en solitari de Peter Morén no em semblaria tan bo. Les pretensions, però, són unes altres. I és que n'hi ha prou amb una guitarra acústica per elaborar melodies tan boniques com les de 'Reel to Real' o 'Social Competence'.

The Hush Sound. Goodbye Blues (Fueled By Ramen)
Que el single 'Honey' sigui la banda sonora d'un anunci i que Goodbye Blues recordi en general a Fall Out Boy o Panic At The Disco no són bons arguments per escoltar la darrera referència de The Hush Sound amb les orelles lliures de prejudicis. Malgrat tot això, el cert és que malgrat el disc destila una barreja d'hivern i primavera ideal per aquesta època de l'any, però que a la tardor segurament es convertirà en quelcom insofrible. Si d'això ja us ho explicaré.

The Notwist. The Devil, You + Me (City Slang / Alien Transistor)
La indietronica dóna pel que dóna i poca cosa més. Un disc sencer d'aquest estil pot arribar a resultar repetitiu, cansat i carregant. The Devil, You + Me no és una excepció però després de gairebé 20 anys de carrera i sota els mateixos paràmetres, sorprèn que The Notwist encara no hagin expremut del tot l'estil. A més a més, tenen un altre problema, l'anterior Neon Golden (Virgin, 2002) és un discàs de cap a peus i un llistó tan alt costa més de saltar. Així i tot, hi ha cançons agradables i que ens fan canviar d'idea respecte l'indietronica com 'Where In This World' i 'Boneless'.


Agenda de concerts:

Divendres 25

Lori Meyers i Les Philippes a la sala Apolo
Nick Cave and The Bad Seeds al Pavelló Olímpic de Badalona
Mishima, Facto Delafé y las Flores Azules i Antònia Font a la carpa Movistar al Campus Diagonal
Mstrkrft al Razz Club
Orquestra del Caballo Ganador al Centre d'Art Santa Mónica
Refree al Teatre Joventut (L'Hospitalet de Llobregat)
Russian Red a la sala Castelló


Dissabte 26

The Gutter Twins a la sala Razzmatazz

Diumenge 27

Nada Surf a la sala Razzmatazz 2
Russian Red al Depósito Legal (L'Hospitalet de Llobregat)

3 comentaris:

JG ha dit...

Potser soc l'únic raro que ha visitat el myspace de Russian Red que enllaçeu aquí per veure quina música fan...
El resultat és una tal Sarah que té 26 anys, viu a Georgia, és dissenyadora i no té cançó penjada
:S

JG ha dit...

juix
La Lory Meyers tampòc és el grup ni la cançó de NOFX, és una brasilenya de 27 que va nèixer a Belo Horizonte... el de l'article d'avui està bé però aquest no

Andrea Valverde ha dit...

Aix, gràcies Jg, crec que he arreglat tots els links
:)