24.4.08

Tema de la setmana: Cultura de l'aigua




Aquesta setmana els del Mai a la vida ens tirem a la piscina però ens la trobem buida i no ens estranya. Així que, més reivindicatius que mai prenem consciencia de la situació de sequera que vivim a casa nostra i us donem consells fàcils i factibles que ens ajudaran a fer un ús més responsable de l’aigua.

Des de la Generalitat de Catalunya ja s’han dut a terme forces campanyes per tal de conscienciar que l’aigua és un recurs escàs, l’ultima: “Ja és hora que ens adonem que per tenir aigua cal tancar l’aixeta”. Un altre factor a considerar és el canvi climàtic, que com sabeu, fa que cada cop hi hagi més sequera degut a la disminució de la pluja. Tot això pot generar restriccions dràstiques en l’ús d’aigua a barcelona a partir de l’estiu.

Si en voleu saber més us recomanem un llibre: Sobrevivir al desarrollo de Serge Latouche, i a més ens recordem del capità planeta i els planetaris i del capità enciam.

Per vint-i-cinc cèntims d’euro fem un concurs de mesures per estalviar aigua, qui guanyarà el concurs?, em feu un favor: podeu contar quants euros guanya una servidora? (Míriam).

La fotografia, és del cicle de l’aigua, que sembla que l’Edu volia saber més sobre el tema.
I recordeu que: Els petits canvis són poderosos!

2 comentaris:

Culebrero ha dit...

Jo tampoc llegeixo el seu blog però almenys em recerbo el dret d'anar promocionant el mio de manera indiscriminada.

Anònim ha dit...

jajajaja, grande JP!, pero di la verdad, si que nos escuchas!

;)