1.5.08

Novetats i Agenda de Concerts

The Last Shadow Puppets. The Age Of Understatement (Domino)
La història d'amor entre Alex Turner (dels Arctic Monkeys) i Miles Kane (de The Rascals) ja la sap més o menys tothom: el líder d'un grup d'èxit coneix líder de grup d'èxit menor i decideixen ajuntar els seus talents per trobar vies escapatòries alternatives. Aquí van néixer The Last Shadow Puppets i així han facturat un dels millors singles de l'any, 'The Age Of Understatement', que alhora arrossega un disc homònim que va repetint durant les dotze cançons de l'àlbum l'aconseguit esquema del single. No obstant, The Age Of Understatement serveix per reconèixer d'una vegada les arts d'Alex Turner, que evita de totes totes que The Last Shadow Puppets s'assemblin als Arctic Monkeys, cosa que no semblava preocupar gaire a priori però que hagués estat letal per la credibilitat del projecte paral·lel.

Micah P. Hinson. The Surrendering (Houston Party)
A Micah P. Hinson, de professió successor de Leonard Cohen i Bob Dylan, li encanta fer EPs mentre no es decideix a reunir deu cançons per un disc. El darrer és aquest The Surrendering, amb cinc talls, un dels quals és una intro amb aplaudiments i una instrumental, però amb una de les millors cançons de Hinson com és 'Brothers and Sisters'. Però en fi, The Surrendering és el que és, un aperitiu abans no ens caigui del cel Micah P. Hinson and the Red Empire Orchestra (Houston Party), el més que anunciat proper disc del cantautor americà.

The New Raemon. A propósito de Garfunkel (BCore / Cydonia)
Ramon Rodríguez ha abandonat provisionalment Madee després del majestàtic L'Antarctica (BCore, 2007) per convertir-se en The New Raemon i crear un disc acústic a qui dedica a Art Garfunkel. Sorprèn sentir el nou Ramon cantant en castellà i fins i tot les seves connexions amb la banda de Cabrils desapareixen fins que deixa anar un dels seus cors marca de la casa. A A propósito de Garfunkel, Ramon Rodríguez també aprofita per reivindicar el corporativisme bcorià, com fa a la cançó 'El cau del pescador', pero on passen el productor de tots els grups de BCore Santi Garcia o les Charades i el seu lluminós darrer disc En ningún lugar (BCore, 2008).

Clovis. Bajo la influciencia (Sinnamon Records)
Bajo la influencia corrobora la bona trayectoría de Clovis. I els fets són els que són: Fino Oyonarte (productor de profesió) i Cristina Plaza (actriu) facturen un pop trist de melodies pausades, lletres que punxen allà on més fa mal, perquè escoltava música pop perquè estava trist o estava trist perquè escoltava música pop? De fet, tant se val, Bajo la influencia és un bon disc per pal·liar els efectes nocius de la primavera. No tot es sol, pluja i arcs de Sant Martí, també hi ha pop agredolç preparat per fer-vos moure els peus i els cors (yeäh, que pastel que sóc si m'ho promoso).


Divendres 2
Lucky Soul i el seu pop a la sala Razzmatazz.

Dissabte 3
Hedtrip també a la sala Razzmatazz.
Refree al teatre Zorrilla de Badalona.

Diumenge 4
Adam Green + Laura Marling a la sala Razzmatazz.
Centro-matic, South San Gabriel i Eef Barzelay al teatre Villarroel.

Dimarts 6
James + La Banda Municipal Del Polo Norte a la sala Razzmatazz.
Einstürzende Neubauten a la sala Apolo.

Dijous 8
Tachenko a la sala Castelló