2.10.08

Xateja amb Guillamino i Om'Mas Keith


La Red Bull Music Academy fa dies que ha arribat a Barcelona. Els nostres companys d'Scanner FM es dediquen a cobrir radiofònicament l'aconteixement amb una programació especial en la que avui, de 20:00 a 21:00, podreu participar en un xat entre Guillamino i el multiinstrumentalista nord-americà Om´Mas Keith.

La figura de Guillamino s'ha convertit, en els últims anys, en una de les carreres més brillants de la música feta al nostre país. Pau Guillamet representa un dels productors de música electrònica d'avantguarda més importants degut a la seva capacitat creativa de mesclar música negra amb ritmes digitals. Per la seva part Om'Mas Keith, novaiorquès multiinstrumentalista membre del trio de Hip hop/Soul SA-RA Creative Partners, aportarà el seu granet de sorra en aquesta conversa que pinta més que interessant.

Per participar en el xat nomès cal que entreu a aquesta direcció i deixeu les vostres preguntes a l'apartat de comentaris, els presentadors s'encarregaran de fer-les arribar als artistes. Finalment, recordeu conectar-vos de 20:00 a 21:00 a la RBMA Radio per escoltar l'entrevista.