8.10.08

Eastpak Zombie Walk. Sitges 2008

Tothom sap que a Sitges, durant la celebració del Festival Internacional de Cinema de Catalunya, només hi ha freaks i tots aquells demés apassionats per gèneres cinematogràfics de terror i de ficció. Aquest any, però, s'hi haurà de sumar una invasió de Zombies. Concretament el divendres 10 d'Octubre a partir de les 19:00 si no vols que centenars de zombies es berenin el teu cervell no cal que t'apropis per la capital del Garraf.

Aquesta celebració no es fa perque sí, sinó que ho fan per conmemorar el quarantè aniversari de la gran pel·lícula de George A. Romero -que asistirà a l'acte- The Night Of the Living Dead. Coincidint amb la caminada de Zombies també es farà un concert on hi actuaran Motorzombis, Dulcamara, Eyaculación Post Mortem, Secret Army, Brioles i Los Tiki Phantoms. El concert serà gratuït i es celebrarà al Passeig de la Rivera.
Si la teva intenció és assistir a la trobada de Zombies cal que sàpigues que t'hi podràs maquillar insitu a partir del mig dia. El lloc d'inici serà l'Espai Brigadoon (Edifici Miramar) i aquesta es prolongarà fins al Passeig de la rivera on es faran els concerts. La idea principal que George A. Romero donguès el tret de sortida a la caminada, finalment no serà possible per causes alienes a l'organització. Per veure el cartell de l'event cliqueu aquí.
Per acabar la nit Zombie, recomanar l'assistència obligada a la posterior projecció de la Nit + Zombie (Automaton Transfusion + Dance of the Dead + I Sell the Dead + Virus Undead), val 10 € però ja no queden entrades.

A continuació podreu veure el vídeo de promoció:



1 comentari:

Raúl Cornejo (Vivir Rodando) ha dit...

Meravellosa inciativa. Sitges al cap dels festivals que se fan a Espanya