12.11.08

Actualitat #4 Modernitat Americana

Aquesta setmana a la secció d'actualitat parlem de 'Modernitat Americana', la nova exposició de la Fundació Miró que aborda el desenvolupament de l'art modern nordamericà. I quin millor moment que aquest per fer una exposició sobre els Estats Units? Ni fet a mida, escolteu! I és que la gent de la Fundació Miró són oportuns i volem demostrar que als USA hi ha més coses que eleccions, hamburgueses i NBA.

L'art modern nordamericà és particularment interessant, ja que els Estats Units són dels pocs països occidentals que no van patir cap de les Guerres Mundials en el seu propi territori i per tant, els seus artistes van poder seguir treballant sense interrupció. A més, també van donar acollida i suport a tots els artistes exiliats de la vella Europa durant tot aquell temps.

A 'Modernitat Americana' s'hi exposen obres de les diferents corrents de l'art modern del segle XX, des dels expressionistes fins els avantguardistes passant per l'action painting o la fotografia. Però si en voleu saber encara més coses, és molt fàcil, només heu de clickar aquí i escoltar la càpsula d'actualitat o visitar el nostre perfil a Scanner Club.


* La pintura es de Mark Rothko, data de 1956 i es titula Orange and Yellow.

3 comentaris:

mir* ha dit...

Crec que l'entrada reduïda és per a:
- Majors 65 anys
- Menors 25 anys
- Carnet Jove
- Carnet +25 anys
- Famílies nombroses
- Persones amb disminució legalment reconeguda
- Grups de més de 10 persones

Andrea Valverde ha dit...

:O
Tu sí que sabes!

Muntsa ha dit...

gràcies per l'aclariment!
l'anunciarem en propers programes...