20.11.08

El retorn de ‘Bye Bye Summer’!

Els nostres amics de Fiestas Plastidécor ens tornen a portar una nit de piruletes, bombolles de sabó, llaminadures i, sobretot, bona música. Bye Bye Summer 2 tindrà lloc el proper dijous 27 de novembre al Club Fellini i comptarà amb la participació dels djs més prometedors del panorama nocturn de la nostra ciutat, com Supercola, Kimberly i Clark djs, Mëther & Zacker o Yoset.

Com no podia ser d’altra manera, el Mai a la vida és un dels mitjans que recomana aquest event perquè, a banda de promocionar grups emergents, també volem donar suport a les iniciatives que sorgeixen entorn de la música electrònica.

I com a mostra de profunda amistat i col·laboració, la gent de Festa Plastidécor ens regala 8 samarretes, cortesia de Supremebeing, per a sortejar entre els oients i lectors del Mai a la vida. Aconseguir-ne una és tan senzill com enviar un e-mail a info@maialavida.com amb la resposta correcta a la següent pregunta:

Amb quin grup català, que ha tocat a Fiestas Plastidécor, ha col·laborat Xinobi?

a) Sidechains


b) The Amplid

c) Ravenheads

d) Suicide Club

Tafanegeu una mica a la web de Bye Bye Summer i envieu-nos
un missatge amb la vostra resposta. Així podreu lluir alguna d'aquestes samarretes tan molones quan aneu al Fellini el proper dijous!