3.11.08

Última oportunitat per La Troba!

Demà és el dia escollit per La Troba Kung-Fú per acabar la seva gira. S'acomiadaran del públic a la Sala Apolo a ritme del conegut "Adéu clavell morenet, adéu estrella del dia", aquest dimecres 5 de novembre a dos quarts de nou del vespre. Però no serà un concert qualsevol de La Troba, que va, sinó que tancaran la gira amb tot de sorpreses que, evidentment, encara no es coneixen del tot: col·laboracions sorpresa, actuacions de dos mini dj's i el sorteig d'una nit d'hotel entre els assistents... i fins aquí puc llegir (de fet no en sé res més que això, és el que tenen les sorpreses). Ah, i si algú no en té prou, que després s'acosti al Canibal Spund System; que seguirà la festa fins a la matinada.

Sí sí, recordeu aquell grup que va encuriosir a tothom amb aquella estranya manera de donar-se a conèixer, és a dir, penjant una cançó a Internet cada quinze dies i acompanyat d'una mena de diari del grup? Doncs ara ja es compleixen dos anys de l'aparició del seu primer disc, Clavell morenet (K Industria, 2006), han passejat la seva rumba catalana per tot Europa i també Estats Units i Mèxic, i ara es planten al costat de casa per donar-te la oportunitat de dir-los adéu, almenys fins al gener, temps que dedicaran a preparar el seu segon disc.

Les entrades anticipades ja estan exhaurides (una bona notícia al cap i a la fi), però pots aconseguir-ne el mateix dia a la guixeta pel mòdic preu de 10 euros (encara més bona notícia). Fins demà!