8.12.08

Coffe table computer

Navegant per la xarxa es troben coses molt curioses. Això concretament m'ho va passar un amic del programa, en Jordi, i vaig al·lucinar. A continuació trobareu el vídeo però us en faig cinc cèntims.

Tot i que el vídeo ja es força il·lustratiu, és curiós el que el gegant Microsoft ha pogut fer tot i estar competint ferrament contra l'altre gegant: Apple. Aquesta 'innocent' taula de cafè que veureu al vídeo ens permet la transmissió de qualsevol tipus d'arxiu d'un dispositu a un altre de diferent. I no només la transmissió, sinó la reproducció i modificació del mateix arxiu: fotos, vídeos, etc. Us ho podeu imaginar?, s'acaben els problemes de compatibilitats i encara millor, els cables!, o les mítiques fotos o vídeos del colega que t'acaben arribant quan ja no ho recordes, ara només has de convidar al teu amic a un cafè i fer la mítica 'sobretaula'.

Més informació, aquí.

Agrairia que si algú sap el preu ens el faci saber, tot i que gaire econòmic no serà. No us penseu que ens oblidem dels regals frikis de nadal, aquest en pot ser un, però la setmana que ve tindreu un llistat curiós i més econòmic.