1.12.08

Gadgets increïbles!

Hola nens!, és dilluns i aquí estic anticipant-me a les nadales, ja que si, som dilluns, primer dia de la setmana i del mes, i si, s'acosten els nadals, els torrons i els regals. Es per això que avui us porto algunes idees que us poden ajudar a fer o rebre regals, aviso: hi haurà una segona part!

Us agrada petar bombolles i estar al dia? Si ets un addicte de petar bombolles de plàstic et presento el 'bubble calendar'. Cada dia una bombolla per petar, és la proposta d'aquest divertit calendari. Per 30 dòlars!

Punk your PC
Catorze polzades, resistent a l'aigua i als pastissos, enrotllable, compatible amb XP, Vista i Mac, i amb un disseny superxuli. Podràs tenir un d'aquests teclats punkis per uns 24 euros.

Firewinder (freak,freak)
Si vols afegir un element decoratiu a la teva terrassa o jardí a més de saber si bufa el vent fes-te amb un Firewinder. Es tracta d'un penjoll helicoïdal de 65 cm d'alt que produïx energia quan gira, il·luminant uns leds. Preu aproximat 118 euros.

Cubates
Si vols deixar KO al teu cap o al teu sogre aquests nadals fes-te amb un d'aquests!, a veure si són capaços d'aguantar uns quants cubates. Més informació aquí.

La mare dels ous!
Si vols afegir un toc original als teus dinars o sopars, res millor que aquest motlle per a ous fregits amb forma de pistola. Sí, és una ximpleria, és absurd!, però la cara que posaran els teus amics quan els hi treguis el plat compensaran els 5 euros que val. Més informació aquí.

Aviat tornem amb més novetats, feliç desembre congelat!

1 comentari:

Míriam Gómez ha dit...

La mare dels ous es que aquesta paella no vol anar a l'esquerra... here you have the right-hand paella, ALERTA!