16.1.09

Cap de setmana de música local

Habitualment, Mai a la Vida és caracteritza per donar a conèixer l'actualitat músical a Barcelona. Així que és el que ens disposarem a fer en aquest post.

El cap de setmana comença avui i vindrà carregadíssim de propostes musicals amb denominador comú, totes són Made In Barcelona. La primera és aquesta tarda, a les 20:30, a la Sala Apolo per celebrar el IV Aniversari del segell local, Cydonia Records. Els encarregats de posar la música a aquest aconteixement seran Sanpedro, Madee i la joia del segell, Jeremy Enigk.
El mateix divendres, 16 de Gener, unes hores més tard -en horari de club- i a la mateixa sala però un pis més avall, és a dir a la [2] del Apolo, hi haurà una altra sessió de música local. En aquest cas, correra a càrrec de dos grups, els nouvinguts Homenatges, grup format pel duet, encapçalat pel polifacètic Arnau Sala (Ozonokids, Les Aus...) i Adrián (Veracruz), tots dos membres del grup d'impro-experimentació Bèstia Ferida, i Albaialeix, el famós duet psicodèlic, inspirat per música catalana dels 60's i 70's. Característics per la bipolaritat que els permet passar de la calma i la tranquilitat al sotrac de la veu desgarrada d'Aleix -actualment, també, membre del Guincho, amb el qual està de gira habitualment-. Degut a l'atrafegada agenda d'aquest grup, apadrinat per Sones, aquesta, serà una bona ocassió per veure'ls en directa ja que habitualment estan de gira per tot el món.
Finalment, dissabte tindrem l'ocassió de veure en directe a Ü_ma, el grup del qual Mai a la Vida, habitualment parla, i el grup El Petit de Cal Erill, un grup que ens encanta i que properament tindrem a l'entrevista. Les seves possibilitats són molt àmplies, música intimista amb detalls que van del folk a la electrònica, a més, a companyen la seva música de coros de nens petits. En definitiva, que el millor serà que els vegueu en directe. Les dades del concert són Espai Jove BocaNord (Carrer dels Agudells, Barcelona).