27.1.09

Festa de presentació Rompepistas de Kiko Amat


"Llena de patadas y puñetazos, punk rock y reggae, victorias pírricas, curas malvados y el desespero callado del cinturón industrial barcelonés, Rompepistas es una emocionante novela de iniciación que narra con intensidad y gran sentido del humor el paso de la adolescencia a la primera juventud."

Aquesta es una de les frases que podreu trobar a la contraportada de la tercera novela de Kiko Amat, titulat Rompepistas (Editorial Anagrama), un llibre sobre el pas de l'adolescencia a la primera juventud. Si com nosaltres, recordeu amb un gran somriure El día que me vaya no se lo diré a nadie y Cosas que hacen BUM i sou fans fatals de La Escuela Moderna us recomanem que us feu amb Rompepistas. Podeu linkar aquí per llegir un fragment.

I si el que voleu es sentir en primicia la banda sonora del llibre per part de membres de Brighton 64, Grande-Marlaska (antics Garzón), Le Pianc, Nueva Vulcano, Surfin' Sirles, Astrud, Silly Walk, The Bite i Las Dolores i escoltar un fragment del llibre de la veu del propi autor, no podeu faltar aquest proper dissabte 31 de gener al Heliogàbal (Ramón y Cajal 80) a la festa presentació de Rompepistas! Serà allò de les 21h, així que més val que aneu d'hora que l'aforament del local és certament limitat...
Per acabar la nit trobarem la música animada dels Hungry Beats DJs. Així que tot plegat força complet, no creieu? Ens trobem allà!

Recordeu, dissabte 31 de gener a partir de les 21h al Heliogàbal situat al Ramón i Cajal, 80.