21.1.09

Més confirmacions al Primavera Sound'09

Amb només una setmana i un dia de diferència ens arriben la tercera part de les confirmacions del Festival Primavera Sound 2009, que tindrà lloc els propers dies 28, 29 i 30 de Maig. En aquest cas són alguns noms menys que la última vegada, tot i això el nivell és mante a l'alça. Sinó vegeu això, A Certain Ratio, una mítica banda que va començar els seus passos l'any 1977 a la ciutat de Manchester, per tant el que us podeu esperar d'ells, no és res més que Post-Punk ballable de primera qualitat. Ara que estem parlant de punk, direm que una de les altres confirmacions que ens han fet molta il·lussió és la dels yankees Jay Reatard. Que Mai a la Vida ja es va encarregar de fer sonar a les novetats fa poc més d'un mes. Clicant aquí podreu escoltar la càpsula on hi van sonar. Una altra confirmació bastant punk és la de Joe Crepúsculo & Los Destructores, dels quals només us podem avançar que és un grup creat, especialment, per l'ocassió. Altres confirmacions son les d'Art Brut, que ni fu ni fa, i la de la increïble banda de Bradford Cox, Deerhunter, que venen per tercera vegada, casi, consecutiva al festival. Cal recordar que van estar al Primavera Club'07 i al Primavera Sound'08, on hi presentaven l'anterior Cryptograms (Kranky, 07). Que era un àlbum que estava bé pero que no arrivaba al nivell de Microcastle/Weird Era Co. (Kranky/4AD, 2008), l'últim gran disc del 2008.
A un altre nivell hi trobem les altres dues confirmacions, Oneida i The Bad Plus, ambdues bandes explorant els universos més avantguardistes als que pot evolucionar el jazz, el 2-step i la música negra en general.

Per veure la resta de confirmacions del Primavera Sound'09 podeu clicar aquí, però com sempre acabem amb un vídeo i aquest cop ho farem amb un vídeo d'una actuació en directe dels Jay Reatard. Disfrutin...