27.2.09

Cap -gros- de cartell al Primavera Sound'09

Desprès que Gabi Ruíz ho deixés anar la setmana passada a la roda de premsa del Primavera, avui, a les 19:06 ha arribat el mail que havia de treure'ns el dubte de qui seria el gran cap de cartell de l'edició d'enguany del EDPS'09, a la redacció del Mai a la Vida. El mail en qüestió portava un assumpte d'allò més suggerent, 'Neil Young se une al cartel del Primavera Sound'09'.
Creiem que no hi ha res més ha afegir, així que únicament direm que sumeu el nom del canadenc Neil Young a tots els noms que anunciàvem la setmana passada.


Neil Young s'estableix com un dels pilars foamentals de la música contemporània. Ha explorat terrenys tant dispars com el Country, el Blues, el Folk, el Rock o la Psicodèlia.
Va començar la seva carrera com artista en solitari als anys 60's, però ben aviat formaria Buffalo Springfield, una de les bandes més influents en el terreny del Folk-Rock, desprès dels The Byrds. Quan va abandonar la banda, Neil Young va convertir-se en una icona, en el que citàvem abans, un artista polivalent i idiosincràtic com cap altre. Actualment, amb 68 anys segueix als escenaris i, l'any passat, els més fanàtics, ja van poder veure'l al macrofestival madrileny, Rock in Rio.

Us deixem amb dos temes, Heart Of Gold, tema on descobrim la seva faceta més country, i Like a Hurricane, sens dubte, un dels temes més famosos del artista, que va escriure l'any 1975, mentres no podia cantar degut a una operació a les cordes vocals. Neil Young va escriure aquella cançó, juntament amb el seu amic Taylor Phelps, tot passat de cocaïna, mirant com sortia el sol a La Honda, un petit poble de mitja muntanya, situat entre Sillicon Valley i la costa Oest de California.

Heart Of Gold (1972)



Like a Hurricane (1975)

1 comentari:

Albert Lloreta ha dit...

serà un concert més aviat rockero... que aquest home se l'hauria de disfrutar en acústic a l'auditori... pero vaja, serà fantàstic igual!