13.3.09

Borncelona

Al Mai a la vida estem d'inauguració, perquè avui es presenta una nova revista gratuïta que no us deixarà indiferents, es tracta de 'Borncelona'

La revista mensual 'Borncelona' veu la llum avui divendres 13 de Març i per això els seus creadors ens conviden a la festa d'inauguració aquesta tarda a partir de les 20:30h al Convent de Sant Agustí. La revista vol reflectir la vitalitat cultural de Barcelona, especialment del Born i per això en vol ser la guia.

'Borncelona' és el resultat d'una iniciativa de joves de diferents països que tenen com a punt de trobada el Born. La revista s'inicia amb una tirada de 5.000 còpies i serà una edició bilingüe en català i castellà, a més d'incloure-hi un apartat en anglès. La publicació es distribuirà de manera gratuïta i constarà de quatre seccions: 'Els del barri' on parlaran del dia a dia del Born i dels seus personatges; 'Cultura' on es presentaran els esdeveniments culturals del mes, i per últim les seccions 'Bars i restaurants' i 'Botigues' que serviran per presentar diferents rutes pels comerços del barri.

I tu, què fas aquesta tarda?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Té molt bona pinta, a veure si la portes un dia i la veiem :D