26.3.09

Càpsula indefinida de l'audiovisual mundial #19 The times they are a-changin'


En vint-i-vuit minuts seguits es poden fer moltes coses. Mirar la paret. Rascar-te la panxa. Intentar comprendre el perquè de la graella televisiva de Tele 5. Mirar el sostre. Netejar-te el melic fins a treure el borrissol més amagat. Fer abdominals mentre et menges un paquet sencer de galetes Príncipe. Enumerar els registres dramàtics d’Arnold Schwarzenegger. O comptar els dies que falten fins arribar a l’apocalipsi final. Però, com sempre, des del Mai a la vida et proposem un pla més o menys alternatiu.

A la Càpsula indefinida de l’audiovisual mundial d’aquesta setmana hem decidit parlar d’adaptacions de còmics a la gran (i la petita) pantalla. Per això, hem decidit convidar a un senyor expert en còmics, anomenat Víctor Pascual, per tal que ens doni la seva particular visió de tot plegat. ¿I a sant de què toquem aquest tema? Doncs a sant de la recent estrena de la pel·lícula Watchmen, la qual ens servirà, a més, per parlar d’altres adaptacions de novel·les gràfiques d’Alan Moore, de Frank Miller, de superherois, de vampirs, alternatives, freaks o directament bizarres. I us prometem una càpsula políticament incorrecta, amb titoles de color blau, acudits a costa de Christopher Reeve i una explicació coherent en relació a l’origen de l’univers. Tanmateix, aprofitem l’avinentesa per tal d’aclarir dos conceptes importants. Maggie Gyllenhaal no té cara de vella. I els cangurs no trepen de la bossa fins als pits de la seva mare. Ho fan des de la vagina fins la bossa. Error meu. Escolteu la càpsula per tal de comprendre el que estem dient.

I ara us preguntareu... ¿on podem escoltar tot això? Doncs molt fàcil. Ho podeu escoltar AQUÍ o des del nostre perfil d’SCANNER CLUB.

No son mis latigazos lo que temen.

1 comentari:

Andrea Valverde ha dit...

Hahaha que gran la càpsula!!
Sou uns cracks nois!

Merci per tot.

ä