17.3.09

De franc a Barcelona!

Us proposem dues activitats que tenen lloc a la nostra ciutat al llarg d'aquest mes de març i (molt important) són totalment gratuïtes. Espavila i no te les perdis!

'De prop'

Tocar en català, amb estils propers al pop-folk i destacar per l'originalitat i la qualitat de les propostes. Aquests han estat els tres criteris que han tingut en compte els organitzadors del cicle de concerts "De prop", que durant les properes setmanes reuniran a la Pedrera a Sanpedro, El petit de cal eril! i La Brigada.

Quatre concerts que tindran lloc entre el 12 de març i el 2 d'abril de manera gratuïta i que ens permetran poder veure en directe a alguns dels grups que trepitgen amb més força l'escena independent del nostre país. Com en altres edicions, tot i que els concerts són gratuïts cal reservar l'entrada prèviament trucant al 902 400 973, ja que l'aforament és limitat.

BarriBrossa

BarriBrossa no és ni un festival ni un cicle d'arts escèniques, però té una mica de cada. I és que com passa amb la seva raó de ser, el gran Joan Brossa, és difícil de definir i d'encorsetar.

Una vintena d'activitats de teatre, poesia, música, cinema i conferències conformen BarriBrossa, organitzat per l'Espai Brossa, i que serveix per a commemorar el desè aniversari de la mort de Brossa, alhora que per a retre homenatge al compositor Josep Maria Mestres i Quadreny, amic del poeta, que compleix 80 anys.

El festival, que és gratuït, centra totes les seves activitats en la vida i obra dels dos artistes i té lloc a diversos espais de tota la ciutat, com són l'Espai Brossa, el CCCB, el Museu Picasso, la seu de la SGAE o el Convent de Sant Agustí.
A més, el MACBA oferirà "L'univers fílmic de Joan Brossa", on recuperarà alguns dels títols preferits de la filmotecade Brossa.

BarriBrossa baixarà el teló el 29 de març al Pla d'Allada Vermell amb un espectacle d'homenatge a Joan Brossa en el mateix escenari que ell va dissenyar, davant l'Espai Brossa.