16.3.09

Festivalets primaverals

A mode de previa pel Primavera Sound'09, entre març i abril ens esperem uns festivalets, més aviat petits i que més aviat es podrien titllar de festes temàtiques, que fan que tinguem ganes de ser millors persones.

El primer d'aquests festivalets es La noche de los indienautas. El proper 28 de març a l'Espai Jove de l'Eixample i per tant sols 7 euros podreu gaudir dels concerts de (agafo aire perquè vènen un quants...) Silvia Coral (m'agrada l'etiqueta de psicopop que li han posat), 3mellizas (recomanat per Pepo Márquez aka The Secret Society, Centella (grup format per Padi ex Sibyl Vane i Dani Descabello de Tarántula) i The Lions Constellation (des de Vilanova amb amor). Per acabar la nit els djs obligats Pin y Pon (organitzadors del event) i Xylomática dj.


El segon festivalet (en realitat és un festivalazo en tota regla) es celebrarà del 16 al 18 d'abril. Exacte, els habituals ja sabreu que estem parlant del Festival de la Plaça Odissea (plaça entre el Maremagnum i l'Aquari de Barcelona). Enguany és la tercera edició i els organitzadors com sempre són els del Depósito Legal de l'Hospitalet. En aquesta edició comptarem amb uns caps de festival més que interessants: Piano Magic, Sr. Chinarro, Joe Crepúsculo, Cuchillo o Lacrosse entre d'altres. Però passem a comunicar caps, dies i horaris:

Dijous 16:

19:00 - A band called Valero
20:00 - Marcel Cranc
21:30 - Joe Crepúsculo
22:30 - Extraperlo

Divendres 17:

20:00 - Bombones
21:00 - Lacrosse
22:30 - Sr. Chinarro

Dissabte 18:

20:00 - Cuchillo
21:00 - Klaus & Kinski
22:30 - Piano Magic

1 comentari:

Míriam Gómez ha dit...

la primavera la sang altera, a veure si m'apunto!