12.3.09

Primavera Sound confirma més artistes a través del seu fòrumSi la setmana passada era a través del Twitter, avui, 12 de Març ens en assabentem mitjançant el seu mític fòrum.
Primavera Sound incorpora al seu cartell tots aquests artistes: Th'Faith Healers, els mítics The Bats, banda novazelandesa de rock, i els Vilanovins Tokyo Sex Destruction acompanyats de Gredd Foreman, frontmant de The Delta 72 i actual músic de la banda de Cat Power. També hi tocarà Maika Makovvski que presentarà el seu nou àlbum. També s'incorporen nous artistes a la festa de clausura, es tracta de l'ex-Herman Düne, Stanley Brinks que tocarà acompanyat de Freschard i Ish Marquez. Finalment també hi tocarà Duchess Says i els garajeros Merienda Cena.
Segons el fòrum, a més, també es duran a terme una sèrie de Showcases els dies abans del festival. Els trobareu a continuació:

Showcases

Dilluns 25. Apolo.
Limbo Starr showcase
HALF FOOT OUTSIDE + TACHENKO + P.A.L. + BRIAN HUNT

Dimarts 26. Apolo.
Heart Of Gold showcase
THE REIGNING SOUND + THE RIGHT ONS

Dimarts 26. Sidecar.
B-Music showcase
ANDY VOTEL Dj + CHRIS "THE JUDGE" ARTHUR Dj + WIO LEOKADIO

Dimecres 27. Apolo.
Acuarela showcase
ZU + DÄLEK + AGENT RIBBONS + BÉLMEZ

Dimecres 27. Sidecar.
Holy Cobra Society showcase
THE INTELLIGENCE + MULETRAIN


Això no és tot. També han anunciat les mítiques actuacions de migdia que es celebren al Parc Joan Miró. Entre les bandes confirmades, hi trobem grups que repetiran, però que segons la organització oferiran un Show especial. Es tracta de Crystal Stilts, Ponytail, Plants & Animals i Bowerbirds. A continuació tots els grups que actuaran al Parc Joan Miró:

KLAUS & KINSKI
CRYSTAL STILTS
PONYTAIL
PLANTS & ANIMALS
BOWERBIRDS
KIMYA DAWSON
ANGELO SPENCER
KARL BLAU