25.3.09

Primeres confirmacions del Faraday'09

Que si Primavera Sound'09, que si aquest any no es fa el Summercase, que si ja tenim més avançat el cartell del FIB, aquest any l'estiu el tenim, casi, a la cantonada. Ara ja és oficial, el Faraday Absolut (de vodka en vodka) presenta cartell, tot i que es guarden algun as sota la màniga per confirmar a última hora. Abans, però, us situem una mica i fem cinc cèntims d'aquests imprescindibles: el Faraday és el festival de música de Vilanova i la Geltrú que es celebra cada any al reciente de l'antic far.

Què ens agrada d'aquest festival? Que té un aforament limitat, que la gent que el monta és molt maca, que tenim la platja al costat i, en definitiva, que s'hi està molt a gust.
Aquesta sisena edició el cartell ens porta el bo i millor del panorama independent. Per una banda tenim a The Divine Comedy (ara mateix visualitzo a Pere Agramunt amb la mà al cor i el cor compungit), The Lucksmiths, Ipso Facto, The Leisure Society, The Mummers i The Ruling Class com a representació internacional. Pel que fa a grups/cantants de casa tenim a Manel (a aquestes alçades sobren les presentacions), Le Pianc (que majetes!), Margarita (ni idea, investigarem), Charades (en Bcore tienen Pop) Dorian (no som gaire fans al al Mai, tot s'ha de dir...) Joe Crepúsculo (quin estiu el seu eh, Primavera, FIB i ara Faraday, creieu que serà podrà participar en algún festival més aquest estiu? Uhm), Manel (fins a la sopa, ehem), The New Raemon (quin estiu també el teu, eh), Extraperlo (vuelta a los orígenes), Half Foot Outside i The Lions Constellation (la nova promesa vilanovina) i Espaldamaceta (quin gran directe!)

Doncs això, que esperem que facin la confirmació oficial i que acabin de desvetllar la resta del cartell.

1 comentari:

Reflejos de un Arcade ha dit...

Brutal, com cada any. Tot i que jo hi aniria encara que no coneixès cap grup només pel preu i l'ambient que hi ha al festival.

Go Faraday! Hahahaha :)