24.3.09

Projeccions CAV al NIU

Avui us parlem d'una mostra molt especial per mi, permeteu-me la personificació de tot plegat. Es tracta de la primera mostra de treballs i demés projectes d'estudiants d'audiovisuals a la UB. És la primera mostra que fem i estem molt il·lusionats alhora que nerviosos.

El contingut de la sessió gira en torn a un seguit de treballs i projectes realitzats pels estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona durant el 2008, 2009. Conscients de l’estat actual de l’Audiovisual, el que volem es poder projectar els nostres treballs i amb ells les nostres inquietuds i tot allò que ens ajuda i ens fa crear. Aquesta projecció és una cita amb l’Audiovisual més d’autor, lliure, artístic, documentat, artificiós, senzill... Probablement el més interessant d’aquesta exposició és que no trobareu cap projecte similar, tots els projectes són d’autors diferents i cadascú intenta reflectir o experimentar allò que l’ocupa d’alguna manera. Podreu veure. curts, documentals, treballs artístics, de l'audiovisual eixamplat, propostes musicals i musicades i un etc. de vídeos que no tenen desperdici.
Ens fa especial il·lusió mostrar els nostres projectes i creiem que tota creació mereix, si es vol, ser mostrada, exposada i comentanda. Així doncs us animen a que ens acompanyeu aquest proper dijous dia 26 de Març i ens acostem tots junts a l'Audiovisual.
Es diu (i encara no es pot afirmar del tot, i millor que vingeu per a comprovar-ho) que l'Antoni Mercader hi serà present i dedicarà unes paraules als assistents!

Què heu de recordar i com arribar:
CAV Projeccions a partir de les 20h

On?
La mostra tindrà lloc al NIU, que és un espai artístic contemporani situat al carrer almogàvers, 208

I vosaltres, què feu el dijous a les 20h?

3 comentaris:

Albert Lloreta ha dit...

ostres, si puc em passo que tinc ganes de veure què feu els de Comunicació! Segur que estaran molt bé :)

Anònim ha dit...

Venga, todos al NIU esta noche!!!Estara muy bien, son trabajos sencillos pero realizados con muchas ganas, creatividad y corazon!! Habra pica pica a ver si asi os animais!

Miriam, Miriam!! ;-) d, d!! ;-)

Míriam Gómez ha dit...

Jose eres un anònim?
va si podeu venir, veniu, què serà molt guai i ens fa molta ilu i som molt bona gent!