6.3.09

Uns quants noms més pel cartell del Primavera Sound 2009


Aquest migdia al voltant de la una del migdia ens en assabentàvem a través del nostre compte de Twitter. El Primavera Sound avançava 15 noms més que es sumàven als ja confirmats fins a data d'avui i, a més, ens comunicaven la baixa del mestre dels mush'ups Girl Talk, que desgraciadament no podrà tocar al festival.
Els noms confirmats són, en el terreny del pop-rock, Jeremy Jay, Herman Dune i els britànics Saint Etienne que tocaran en format Don't Look Back, rememorant Foxbase Alpha (Heavenly, 1991), el seu primer disc. En el terreny dels grups nacionals trobem a Los Punsetes i Meneo, un grup afincat a Barcelona molt recomanable per tots aquells a qui els hi agradi tot allò relacionat amb els 8 bits. DJ /Rupture, un dels dj's més versàtils i amb més tècnica de l'actualitat, també es suma al cartell.
L'escenari ATP té noves confirmacions i, curiosament, totes enfocades a un públic més freak. Hi trobem Liars, Jesu, Dead Medow i Rhythm & Sound (Mark Ernestus) feat. Tikiman.
Finalment, ens han avançat els primers noms per la festa de clausura de diumenge. Són els següents: Dj Yoda, Tim Burgess (The Charlatans), Dr. Kiko i Daniel Devine (WaKS records).


Més informació a www.primaverasound.com