25.4.09

Art: Dracs i dansa

Aquesta setmana a la secció d’art del Mai a la vida us portem dues propostes gratuïtes i de màxima actualitat. L’una perquè té els dracs com a protagonistes (i les roses de Sant Jordi encara no s’han pansit) i l’altra perquè gira al voltant de la dansa (i el 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa).

Anem per pams. La Galeria Montcada (Montcada, 20) proposa descobrir la ruta dels dracs a través de l’exposició "Dracs de Barcelona", que mostra com aquest animal està més present del que ens pensem a porteries, balcons, façanes i jardins de tota la ciutat. I és que més enllà de clàssics com la Casa Batlló o el Parc Güell, hi ha dracs ocults a llocs per on passem a diari i que ni tan sols ens hem parat a mirar amb deteniment. Afortunadament hi ha algú que sí que s’hi ha fixat, Daniel Torres, el responsable d'aquesta exposició col·lectiva que recull 20 pintures i 20 fotografies de diferents artistes sobre 20 dragons que hi ha escampats per la ciutat. Descobriu fins a quin punt la llegenda de Sant Jordi empapa els racons de Barcelona!


I si teniu ganes de participar en un taller de dansa creativa, de ballar swing o jazz, de veure actuacions de dansa contemporània o clàssica, de veure balls populars d’arreu del món o de veure els millors ballarins de hip-hop, aquesta setmana ho teniu fácil perquè a Gràcia celebren la Setmana de la Dansa. Consulteu tota la programació aquí.