4.4.09

De vídeos va la cosa

Avui a la secció 'freak' del Mai a la vida us portem vídeos, vídeos que tenen tela. I es que el Youtube i el vídeo digital han fet molt de mal a la nostra societat tan 2.0.

La setmana passada parlàvem del Beautiful Agony, una web on penjar vídeos d'orgasmes, avui, seguint la tendència de la poca roba parlem en primer lloc d'un concurs de vídeo on el que cal es despullar-se. Si, com llegiu. L'equip del Mai a la vida, intrèpids de mena i lectors de VilaWeb, hem trobat aquest meravellós post, i us en fem cinc cèntims. Es tracta del concurs World nude day i per participar-hi, cal despullar-se, filmar-se fent alguna cosa graciosa i penjar el vídeo al servidor de la pàgina World Nude Day. Efectivament, es tracta d'un concurs per a nudistes, activat pel Dia Mundial del Nudisme, que se celebra cada 6 de febrer. El termini per enviar vídeos es va tancar el 31 de març, ho sentim, però el cas es que de moment ja s'hi han presentat cent cinquanta vídeos, que es poden veure i comentar directament a la web. La majoria provenen de Nova Zelanda (més de cent), Itàlia (tretze) i dels EUA (una dotzena), i de casa nostra no n'hi ha cap. Aquí us deixem un força graciós, i els podeu veure tots a la web World nude day si sou majors de 18 anys.

En segon lloc m'agradaria compartir amb tots vosaltres aquesta joia 'freak', perque té molta feina fer això. Es tracta de 'Slagsmålsklubben - Sponsored by destiny', en aquest vídeo el seu autor, Tomas Nilssonse, ens explica iconogràficament el conte de la Caputxeta Vermella i és preciós! Tomas fa ús de la iconografia clàssica i altres formes convencionals per explicar el conte i el resultat és una autèntica meravella. Aquí us el deixem, si voleu saber-ne més, trobareu més informació sobre aquests tipus de treballs a Slagsmålsklubben, si, són suecs!



I per acabar us deixem amb un toc d'humor. Parlem del ja famós, vídeo i sinó ens encantarà descobrir-te'l: Pachelbel Rant. L'humorista nord-americà Rob Paravonians ens explica les mil i una semblances musicals, interesant i graciós si mes no, aquí el teniu:



I ja sabeu si trobeu coses com aquestes, més recargolades, més rares i etc. em podeu contactar a mirtres@maialavida.com o deixar-me algun comentar-hi aquí mateix.

Bon dissabte 'freak', primaveres!