18.4.09

Fans de LEGO

Com ja és una bona costum de dissabte, allò més friki del Mai a la vida torna a estar aquí en primer lloc per anunciar-vos que a partir de la setmana que ve ens publicarem en dimecres i a sobre estic preparant un especial llibres 'freaks' per Sant Jordi. Però aquest avui no és el tema.

Avui parlem de
LEGO, sí!, perquè als del Mai a la vida ens agrada tant o igual que al gran Joan Miquel Oliver. Sí, senyor!: deliri de plàstic, apoteòsic, colors... I ara veureu el perquè:

LEGO Boombox
La famosa marca de joguines sempre ens sorprèn pels seus originals dissenys i aquest estiu o fa amb la
LEGO Boombox. I què és?, doncs es tracta d'una minicadena amb forma de peces LEGO, com podeu veure a la foto. A més reprodueix CD, CDR, CDRW i ràdio AM/FM i tot això per tan sols 30 euros!
Targetes de visita LEGO
Alerta!, els grans 'jefazos' de la companyia tindran unes targetes de visita molt especials. I és que les seves noves 'business cards' són uns ninotets de LEGO totalment personalitzats en els quals s'inclouen les dades de contacte del treballador. Jo, personalment, la única pega que li veig és dur-los a sobre, ara bé, la cara que deu posar la gent quan la dónes...! Confesso que m'encantaria tenir una targeta de feina així, que bonic, per favor!

El toc més freak d'utilitzar LEGO!
Tots coneixem ja el gran potencial d'aquesta joguina però atenció perquè ara la tecnologia, i algun friki en concret, ha descobert que aquestes meravelloses peces encara poden donar molt més de si. Molta atenció a aquest magnífic sistema de canvi de cd's automàtic!, al prémer un botó, la maquinària s'engega i expulsa automàticament el cd, introdueix un altre i en prepara un tercer. Us deixo amb el vídeo:




Queda demostrat així que en Joan Miquel Oliver no s'equivoca, i esque... m'allibera des meu ego, LEGO!

2 comentaris:

mir* ha dit...

A Colònia hi havia una botiga Lego gegant on et podies crear el teu propi nino! :)
i us recordo que, com moltes coses bones, el Lego és danès...

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=599637&idseccio_PK=1013

Míriam Gómez ha dit...

ala, q guai!
doncs podriem parlar un dia de Dinamarca, si esq els danesos, rules, eh mir! :P
aish en Joanmi i sa simetria!