20.4.09

Mai a la Vida entrevista Joan Miquel Oliver

EDIT: Podeu veure l'entrevista en format vídeo a través d'aquest link, on els nostres amics d'ScannerFM van decidir amablement filmar la nostra entrevista.



En Joan Miquel Oliver comença Bombón Mallorquín amb un Final Feliç, tal i com acaba el seu llibre El misteri del Amor, recomanat pel Mai a la vida. Tot i que, com ja sabeu, la primera cançó del disc és Lego, un viatge a un mateix des de la infància, per això de l'ego.

Joan Miquel Oliver, bona persona i millor cantautor, ens parla del seu 'no classificat estil' i de la seva total entrega a aquest projecte que està presentant. En Joan Miquel Oliver i el seu pOp, amb O tancada i mallorquina, seu a la cadira i ens demostra ser, una vegada més i per si en teníem algun dubte, la persona més senzilla i modesta del món. Passem revista i parlem del nou disc i el llibre que l'acompanya 'Quadern 2008' entre moltes altres coses d'interès.

Abans d'escoltar l'entrevista us avancem que en Joan Miquel Oliver no escolta reggaeton a la intimitat... ara sí, podeu escoltar aquesta entrevista, feta per l'Andreä Valverde, l'Arnau Sabaté i una servidora, Míriam Gómez, aquí o, com sempre, al nostre perfil d'scannerfm.


I com prometem, aquí teniu alguna de les dates i llocs on podreu veure'l en breu:



23 d'abril, Sant Jordi!, a partir de les 11:00 Signatura Itinerant de St.Jordi a Barcelona (consultar horari al myspace)
24 d'abril a les 22:00 al Teatre Monumental de Mataró
25 d'abril a les 21:00 a l'Auditori Municipal de Terrassa
30 d'abril a les 21:00 Cassino l’Aliança de Barcelona
1 may d'abril a les 22:30 a el Sielu de Manresa

5 comentaris:

Marc ha dit...

L'enllaç a l'entrevista (aquí) està trencat ;)

Arnau Sabaté ha dit...

Moltes gràcies per avisar, Marc.

Acabem de solucionar el problema!!

Raúl Cornejo (Vivir Rodando) ha dit...

El mayor genio junto a Antonio Luque que hay

Míriam Gómez ha dit...

aish... :')

Míriam Gómez ha dit...

però si em tremola la veu i tot!!!... o això o m'ha canviat la veu, em dec fer gran, ai las!: sa vida és un inici, un nus i un desenllaç!