26.5.09

SuperNanas.org, cançons de bressol solidàries


El passat dijous 19 de Maig, el Hard Rock Café de la Plaça Catalunya de Barcelona va acollir la roda de premsa on TheLoveComes Foundation presentava en públic la iniciativa benèfica SuperNanas.org, dedicada a recollir diners per Aldeas Infantiles SOS.

Els cançoners populars i la nostra infantesa es troben directament relacionats amb cançons que ens transporten a un moment concret de la nostra vida. Les cançons de bressol són un exemple de com els pares transmeten amb tendresa, de generació en generació, cançons que tenen en comú una atmosfera plàcida i tranquila, amb la finalitat que el nen s'adormi i l'introdueixi en l'univers dels somnis. Segons The LoveComes Foundation, els pares del segle XXI, tot i estar més que mai al dia al que actualitat musical es refereix, ja no canten cançons de bressol als seus fills abans d'anar a dormir. Per aquesta raó, aquesta fundació ha posat en marxa el projecte SuperNanas.org dedicat a recopilar antigues cançons de bressol, adaptacions d'aquestes o fins i tot noves cançons de bressol del segle XXI. Totes elles han estat compostes per músics i artistes, tant del nostre país com de la resta de l'estat.

Alguns dels noms més destacats a nivell nacional són Miqui Puig i Facto Delafé y Las Flores Azules, ambdues bandes entrevistades en el seu moment per l'equip del Mai a la Vida. Tot i això, també hi participen altres músics com Sidonie, Standstill, Nena Daconte, Zahara + Ricky Falkner, Amaral, Vetusta Morla, María Villalón, Giulia y los Tellarini i Love Of Lesbian.

Cadascuna d'aquestes cançons es poden obtenir pagant 1 € cadascuna a través de la seva pàgina web, SuperNanas.Org. Els fons recaptats aniran, òbviament dedicats a finançar Aldeas Infantiles SOS.


A la foto: Enric Montefusco (Standstill), MaikAlemany, Giulia Tellarini i Xavi Tort (Giulia y Los Tellarini).