15.6.09

Càpsula indefinida de l'audiovisual mundial #28 It's Showtime!


La Càpsula indefinida de l’audiovisual mundial d’aquesta setmana està d’enhorabona. Fa exactament una setmana que es va estrenar, als United States of America, la cinquena temporada d’una de les millors comèdies que hi ha actualment a la televisió. El seu títol és Weeds. I és una puta obra mestra. Diguem-ho així de clar. Si sou d’aquells insensats que encara no heu vist mai ni un únic capítol d’aquesta extraordinària producció, disposeu d’un minut per fer el següent. Descarregar-vos ja la sèrie en versió original subtitulada (sigueu pirates). O anar corrent a una gran sufície a comprar-vos les tres primeres temporades en DVD. La quarta està en camí. Weeds és tot allò que no es pot dir. És la demostració de fins on pot arribar el que s’acostuma a definir com a políticament incorrecte. És la transgressió. És marihuana. És sexe. Són personatges únics i extremats. I, per sobre de tot, és Nancy Botwin (by Mary-Louise Parker). El millor personatge femení mai creat a la història de la televisió. Weeds mola. Mola molt. Ja us ho he dit.

Però, ja que hi som, no ens quedarem només aquí. Showtime és la cadena nord-americana per cable (aquí està el quid de la qüestió) que ens ofereix aquesta estimable sèrie. I com a cadena, s’atreveix a mostrar i insinuar el que altres canals no poden o no volen ensenyar. A la càpsula indefinida d’aquesta setmana fem un repàs d’algunes de les sèries que Showtime té o ha tingut en la seva particular plantilla. Californication. United States of Tara. Dexter. The Tudors. Huff. Queer as folk. The L Word. I Nurse Jackie.

Com ja sabeu, teniu dos opcions per escoltar aquesta interessant i educativa càpsula. Ho podeu fer AQUÍ o directament des del nostre perfil d’SCANNER CLUB.

It’s Showtime!