23.7.09

Adéu!

Fa tres anys Fernando Alonso esdevinia campió del mundial de F1, moria Rocio Dúrcal i Sufjan Steven liderava les llistes del millor del any amb el seu Illinoise. Avui les tornes han canviat, a Alonso ja no li somriuen els motors i és Michael Jackson el número 1 de les llistes de vendes. Com diria un cantautor d'aquests de tota la vida musicant a un poeta encara més de tota la vida, tot passa i tot queda. Nosaltres, ara mateix, aníriem passant.

El Mai a la vida està de comiat i avui tanca el blog i el programa radiofònic després d'aquest tres anys en els que hem après molt. Això no vol ser un post de comiat nostàlgic però potser sí un remember when amable. Els membres del Mai a la Vida segurament no oblidarem mai moltes de les coses que ens han passat, hem fet o hem après durant aquests tres anys. Hem passat de gravar en un campanar (els estudis de Sants3Radio) a gravar en un frontó (els estudis d'Scannerfm), hem aconseguit que els nostres convidats vinguéssin a l'estudi i no haver de gravar les entrevistes en bars de soroll impossible i fins i tot hem aconseguit que alguns d'ells ens fèssin un cançó en acústic. A més de tot això, hem fet festes, concerts i moltes més coses que mai ens haguéssim pogut arribar a imaginar el dia que per primer cop va sonar la sintonia del programa.

També volem fer menció a mode d'agraïment, als col·laboradors que ens han ajudat a mostrar una visió crítica de l'art, el cinema i les tendències de la nostra ciutat.

Per últim, un GRÀCIES (en majúscules i si pogués ser en lletres de neó) a tots aquells que algun cop ens heu escoltat, llegit, visitat, donat suport o simplement ens heu suportat.

En definitiva, ens quedem amb el millor de tot plegat d'aquests últims 3 anys.

Per això com a regal de comiat us deixem el recull de totes les cançons incloses a les Fronton Sessions que han interpretat els grups que han passat per l'estudi. Les podeu descarregar en els dos enllaços que teniu a continuació.

http://rapidshare.com/files/258720386/Fronton_Sessions_1.rar
http://rapidshare.com/files/258720725/Fronton_Sessions_2.rar

Fins ara!

9 comentaris:

Marc ha dit...

Gràcies a vosaltres, ha estat un plaer seguir-vos aquest darrer any i mig.

Feu bondat.

JG ha dit...

Visca el Mai!

... i els Arctic Monkeys no estan sobrevalorats!

carme verdoy ha dit...

us he anat seguint en l'últim any, felicitats per tot!

quique ha dit...

quina peneta!
això si, llarga vida a tots els projectes pot-maialavida!

ja ens anireu explicant

Anònim ha dit...

Va ser un plaer compartir aquella tarda amb vosaltres, tancadets a l'estudi.

És un pena. Però esperem que se us obri un nou camí.

Molta sort.

Un petó molt fort des de Sweater.

Blai ha dit...

Us desitjo molta sort amb tots els projectes que comenceu a partir d'ara. Ha estat un plaer llegir-vos/escoltar-vos!

Una abraçada!

Blai

Raimon ha dit...

Gràcies per tot!!!

Rigo Pex ha dit...

mai a la vida
que me ha dado tanto
que tienen seguro
un proyecto entre manos

anrhick ha dit...

Quina pena nois! Espero que els nous projectes que cadascu de vosaltres enceti siguin iguals o millors que el Mai a la Vida.

Salut!