21.7.07

Viatjar a preu jove!

Viatjar és dilapidar els estalvis de tot un any en quinze dies, o potser fins i tot menys, beure café aigualit, fer fotos desenfocades a monuments dels cuáls no ens enrecordarem després... trobar-se al pessat del veí del quart a la cua de l’Acròpolis, arribar a Florència i que les teves maletes marxin cap al Congo, barallar-se amb els companys de viatge i descobrir que fins al més remot indret del món va arribar l’Aserejé o idolaten a en Bisbal.

Tot i això viajar és somiar i és imprescindible .

Per a joves hi ha diferents opcions que poden resultar interessants quan sobren ganes i falten diners:

Interrail, Eurodominio

L’interrail és des de fa molts anys una de les opcions més barates per joves que volen recórrer Europa. Consisteix en una passi de tren que et permet utilitzar tota la xarxa ferroviària dels països que engloben la zona escollida, ja que en pots triar una o dues... o fins i tot, pots triar tota Europa. Hi ha diferents tipus de bitllet en funció al període de temps i de l’edat. El que probablement faci d’això una proposta més que interessant és el fet de poder fer l’itinerari desitjat.

Jo mateixa he estat d’Interrail amb la dire i recordo com hàviem de rentar la roba, les caminates i sobretot la gana que vam passar, ara bé, no canviaria l’experiència per res del món.

Més informació a RENFE.

Viatges a baix cost

Per programar la teva escapada et pot ajudar saber una mica més de les companyis de baix cost o dels albergs de joventut. Per tal de viatjar d’una forma econòmica aquí et deixem dos links que et seràn de gran ajuda.

Cal tenir en compte també, que molts cops, viatjar barat surt car. Has de valorar bé què t’importa més, o què és el que et priva més. Per exemple, si tens pocs dies de festa per viatjar, et recomano que paguis una mica més en el que seria el bitllet d’avió i estalviïs en hores, ja que sovint, moltes companyies low cost et porten des de ciutats secundàries a altres ciutats secundàries... i entre aquestes has d’agafar un autobús; o fins i tot dos, i com a conseqüència d’això el preu puja i també el número d’hores.

Albergs, Companyies low cost

Catalunya caps de setmana, viu la festa major!

Si només disposes dels caps de setmana la millor oferta es troba ben aprop teu. Catalunya ofereix un munt d’activitats per dur a terme durant l’estiu que es concentren principalment durant els caps de setmana.

No cal fer llargs viatges per fer turisme, a Catalunya durant els mesos de juliol i agost, els pobles celebren les seves festes majors. Aquest, doncs, és un moment ideal per a conèixer altres racons de la nostra geografia.

I acabar, perquè no, una mica torradets tot ballant un “paquito el chocolatero” o la nova cançó de l’estiu: “los micrófonos”...

Guia de festes i fires.

Esports d’aventura

Si t’agragrada l’aventura hi ha moltíssimes opcions per practicar-la. Podeu anar a Rialp a fer esports d’aventura com el Rafting, a fer tirolina, puenting, escalada.... o bé a les zones costaneres on per preus molt baixos us faran iniciacions al submarinisme, reocrreguts en Kayak i un llarg etcétera que no us podeu perdre.

Treiem suc a l’estiu, si us plau!

Míriam Gomez

2 comentaris:

Synbios ha dit...

"Treiem suc a l’estiu, si us plau!"

Yo ya lo hago, me lo paso trabajando y ya ves si le saco jugo :D

Anònim ha dit...

Yo te recomiendo

http://www.cafeitren.com/