2.8.07

Agenda per a principis d'Agost


Culturitza't !

Ja fa uns mesos que L’Hamaka (www.hamaka.org) organitza reunions a l’aire lliure per, simplement, passar el dia estirats a la gespa, passejant, estirats en una hamaca, gaudir de bona música o participar en tallers. L’objectiu de tot plegat? Fer una pausa en el ritme trepidant del dia a dia, desconectar, descansar i enfortir el respecte cap a les persones que ens envolten i cap al medi ambient. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix arran del “slow movement” (www.slowmovement.com), un moviment pseudofilosòfic en pro de la lentitud i anti-estrés.

Aquesta vegada, la trobada tindrà lloc al Parc del Poblenou, el proper diumenge 5 d’agost i, no cal dir, que de manera gratuïta.


L’off-ample, és a dir, l’espai de creació per a les arts visuals, ens porta aquesta setmana LOVE, una exposició col·lectiva que recull diferents propostes sobre l’amor i les relacions en el seu sentit més ampli. Hi participen artistes destacats tant a nivell nacional com internacional en el camp de la fotografia, la pintura i les videoinstal·lacions. Una oportunitat única per veure junta l’obra de noms com David LaChapelle, Han Bing, Julia Sjodin, Noe Lavado o Cristophe Weber.

Teniu temps fins el dia 7 d’agost o sinó, us haureu d’esperar a veure-la de l’1 al 15 de setembre. Al carrer Ample 5.


Suffer for fashion

Per acabar, us portem una propota musical des de Montreal....Bé, potser hauríem d'especificar que es tracta del grup de Georgia anomenat com aquella ciutat perduda del Canada. Exacte, parlem de Of Montreal.

El grup d'Anthens, Georgia, liderat per Kevin Barnes tornen a visitar la nostra ciutat (recordem que van formar part del cartell del Primavera Sound) per presentarà en directe les cançons que conformen el tretzè àlbum d'estudi publicat aquest mateix any Hissing Fauna, Are You the Destroyer? (Polyvinyl, 2007). La sala escollida és l'omnipresent Razzmatazz i el dia premiat aquest proper dissabte dia 4.



Clowes for fun

Tot i que si el que voleu es sentir els clàssics temes punk-rock o power-punk o punk-pop d'ara i de sempre també us podeu acostar a la Perla (situada al mateix carrer Perla del barri de Gràcia). L'entrada es gratuïta i ja us avancem que podreu trobar gran part de l'equip integrant d'aquest blog (si, signarem autògrafs si ens convideu a una copa)

Dj Zombie Girl i Dj Arka tocant botons i l'equip del Mai a la vida aportant bon ambient al local.


Míriam Pons


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. Thanks for the attention, bye). Até mais.

mir* ha dit...

a mi em va encantar això del slow-movement! ;)

i el flyer de la perla és genial, ä!

:)

Muntsa ha dit...

Per un moment he cregut q aquest homes de les samarretes personalitzades que parla en portuguès, parlava en italià. És molt d'hora...

até já!