9.8.07

Figa... Rock


Es fa dir alternatiu i independent. També s’autodefineixen com un festival irreverent i transgressor. Estem parlant de la sisena edició del Figarock, el dissabte 11 d’agost a partir de les deu del vespre a La Figuerosa (Tàrrega).

En un escenari a l’aire lliure i en un marc incomparable, el de la Segarra històrica, ens trobem, un any més, amb el Figarock. Una jornada musical d’una nit on els artistes que en formen part ho fan per mèrits propis i al marge de les exigències del mercat. Aquesta vegada un total de deu artistes passaran per damunt de l’escenari, entre els quals trobem a Quico Pi de la Serra i el seu darrer disc Tot, Daniel el Higiénico i el seu concert acústic Kanzionziyas, o a Lo Pardal Roquer, juntament amb la seva guitarra i el seu contrabaix.

Com cada any i tal i com indica el seu nom, el Figarock es troba a la petita població de La Figuerosa, que forma part del municipi de Tàrrega, capital de l’Urgell. El festival, gratuït i que l’any passat va superar totes les seves expectatives amb la presència de gairebé 3000 espectadors, compta amb pàrquing, paradetes, zona de descans i una barra a preus populars, entre moltes altres coses.

Això, promet. I molt.

Tota la informació a : www.figarock.org


Laia Creus