8.8.07

Arriba l'agenda!

I com cada setmana aquí esta l’agenda de mais. Propostes i més per alleugerir-vos la setmaneta a aquells que no teniu vacances o als que les teniu i no podeu o voleu fugir de la city.


Saraband, adeu a Bergman.

Molta atenció perquè els cinemes Verdi i Alexandra s’uneixen per rendir homenatge a Ingmar Bergman que ha mort aquest mes d’agost.

Saraband és l'última de les prop de quaranta pel·lícules del cineasta. Protagonitzada per Liv Ullmann i Erland Josephson, el film ens apropa a la història de dos divorciats que es retroben després de trenta anys de separació. El mestre no te cap problema a explorar personalitats turmentades i mostra amb una fredor colpidora moments de rauxa desaforada. Sent aquest el primer acostament al tema de la familia que fa des de Fanny y Alexander estrenada al 1983.


Avanç de concerts.

El proper 14 d’agost els bascos Delorean ens sorprendran, o no..., ja sabeu que si hi aneu ens podeu enviar el vostre comentari.

Però això no es tot, perquè a final de mes, el dia 31, per ser redundants, tocaran Ratatat, un duet de Nova York del que per suposat ja em parlat en al maialavida, ja que van actuar al Sumercase.

Actualització: Tots dos concerts son al Razzmatazz!


Art: Gaudí.

I per ser més modernista, que no pas moderno... podem parlar d’Antoni Gaudí, ja que la el Museu Diocesà de Barcelona ens presenta “Parla Gaudí”, que és, ni més ni menys, una exposició que compta amb una setantena d'obres inèdites de Gaudíi que parteixen de textos del famós arquitecte.

Fins a finals d’any al Museu Diocesà de Barcelona, Av. de la catedral núm. 4


El cine sempre és un recurs

I més si aquest cap de setmana s’estrena “Los cuatro fantásticos y Silver Surfer” de Tim Story, una peli que mourà calerons a taquilla... i que més us hem de dir, ja se sap, a l’estiu: repeticions de sèries antigues a la tele i aquest tipus de superproduccions al cine, és el que toca perquè agost és un més vacacional.

Ara bé, d’altra banda aquesta peli té alguna cosa que la fa més interessant, almenys, surt el meravellós Julian McMahon, el metge guapo de Nip/Tuck.




Míriam Gomez

3 comentaris:

Synbios ha dit...

no se si ire a ver FF4 & Silver Surfer... la verdad es q no tengo demasiado tiempo y tampoco es que me llame demasiado para ir a verla al cine. Y ademas, Jessica Alba con las lentillas azules da Grima :S

Eduard Gras ha dit...

i on toquen ratatat i delorean?

Anònim ha dit...

al razz..