31.8.07

Nova declaració d'intencions

Com heu pogut comprovar aquests darrers dies hem estat realitzant alguns canvis en la imatge del blog. Aquesta nova imatge respon a la transformació (o mutació) que ens proposem fer en el programa radiofònic. Fem un balanç de la passada molt positiu, ja que creiem que el programa ha crescut i ha millorat, per això ens plantejem nous reptes per al proper any.

Tenim moltes idees noves, per començar mantidrem el nom del programa però canviarem completament el concepte i el format. De manera que l'ampliarem a dues hores i per tant, afegirem noves seccions i continguts. El sr. vermell, ideòleg i fundador del programa, es retira al seu castell de Ipswick província de Sufolk (Anglaterra) on podrà fer el fantasma en un ambient molt més propcici, així que comptarem amb la seva presència al programa mai més a la vida. Però tothom sap que en aquest món cal renovar-se o morir. A partir d'ara el programa serà conduït per l'Andrea Valverde i l'Eduard Gras i comptarà amb la participació a mode de col·laboració de tots els membres del Mai que podeu veure a les fotos de la dreta.

Aquest és un dels motius pels quals al nou logotip hi apareix un noi i una noia, perquè hi tindrem un conductor masculí i una de femenina. L'altre i principal motiu és el canvi de concepte que anunciàvem, ens volem basar en els grans errors de la humanitat al llarg de la història i què millor que el primer gran error, el d'Adán i Eva, per representar-nos.

L'altre repte per aquesta propera temporada és seguir mantenint aquest blog tant viu en quant a noves entrades com ara i aconseguir una participació i un nombre de visites cada cop més elevat. Volem que això deixi de ser tant sols per nosaltres i sigui també per vosaltres.

Estem molt contents de signar, aquesta, la nostra entrada número 100, gràcies a tots per fer-nos crèixer.



2 comentaris:

stYgs ha dit...

espero ke las expectativas se cumplan ojala se haga cada vez más grande y más gente comente las historias, quejas, reflexxiones ke aki se encuentren... por mi decir ke cada vez entraré más y es ke el tema "errores de la histora de la humanidad" me atrae muchisimo ^^

muchas gracias!!

Míriam Gómez ha dit...

olé, olé!