31.8.07

Agenda!

I mentre que uns ens tanquem a casa per estudiar aquest cap de setmana, altres s’alliberen de la tornada de vacances i alguns es mentalitzen... us proposem un bon grapat de festivals, activitats culturals, entre altres coses per a que gaudiu del cap de setmana.


Apa... encetem l’agenda que mira que hi ha coses!

Començarem cronològicament:

Divendres 31, és a dir avui us presentem als Espiral Sounds, que tenen un bon pla nocturn per la tornada de les vacances. Desmond farà un recital del seu repertori d’indie folk.

La cita es a Equity Point Hostel, a les 20 Hores. Mes tard, a partir de la mitja nit la sala BeCool rebrà a Supercola, desprès de l'estada del grup al festival de Montreux Jazz FestPrimer.
On? A Passeig de Gracia 33, cantonada Consell de Cent.


SintonitZZa

Avui també comença el SintonitZZa, festival del qual ja us varem parlar.
El Festival es va obrir la festa presentació al bar Baremoto amb l'actuació dels F.A.N.T.A i Las Furias.

Avui podrem veure al festival en a partir de les 23:00 hores a Wallace y Extraños, Los Tiki Phantoms, Triángulo de Amor Bizarro i Standstill. La música continuarà a l’escenari Baremoto con Nosomos Novios dj’s i ElectroPutas.


Demà, dia 1 de setembre i per començar bé el mes, podrem veure a l’escenari SintonitZZa, a partir de les 23:00 hores: El Guisante Mágico, Big City, Sr Chinarro i Grupo de Expertos Solynieve. La música continuarà a l’escenari Baremoto amb TumordeDj’s, Lorena C i Gran Puzzle Cozmico.


Festival Acústica

I seguim amb festivals perquè no volem que descanseu aquest cap de setmana!
Ens situem a Figueres on des del 29 fins el dia 2 de setembre té lloc l’Acústica Festival. Aquest festival es conegut per ser un dels més importants a nivell català.
Del 29 d’agost al 2 de setembre el festival comptarà amb artistes com Raimundo Amador, que tocarà dissabte i La Cabra Mecànica que toca avui divendres.


Love of Lesbian és un dels més destacats del festival. El grup barceloní tocarà el dissabte a les 21 hores a la plaça del Museu Dalí, bona oportunitat per aquells que encara no heu escoltat el seu últim disc: Cuentos chinos para los niños del Japón.

El festival també aposta per la nova generació de l’escena pop catalana amb la presència de grups com Sanjosex, Mazoni i Le Petit Ramon. Tot això serà el dissabte a partir de les 22 hores a la plaça de l’església. I preneu nota, perquè el mateix dia i a la mateixa hora als Jardins Puig Pujades, tindrà lloc l’actuació Cesk Freixas, un jove cantautor que acaba de publicar el seu segon àlbum: El camí cap a nosaltres.

Per segona vegada, el festival comptarà amb la Fira de Menjars del Mon, un complement a la programació musical que va ser un gran èxit a la darrera edició.

Hi ha més grups, podeu clickar aquí per a saber els horaris.


VIII Jornada europea de la cultura jueva

I per fer-ho rodó, acabem el cap de setmana amb la Ruta jueva, que podreu realitzar el dissabte 1 i el diumenge 2 de setembre. Aquesta ruta pels carrers del barri jueu pretén aproximar-nos a les activitats quotidianes existents entre els segles XII i XIV. Durant el recorregut ens endinsarem en la història dels llocs més significatius (carrers de Sant Honorat, Sant Domènec...) per finalitzar en els espais on havia estat el Call Menor, al peu del Castell Nou.
Una proposta, si més no, interessant!

1 comentari:

Míriam Gómez ha dit...

por fin!
mil acies a Andrea i a Sorritou!
oh yeah!

li donaré un premi a tots aquells que us mireu tots els links!

yeah!